previous week

Nu är indroduktionen här på textilhögsklan över efter två hettsiga veckor. Det har varit väldigt kul och många nya intryck snurrar fortfarande på i skallen. Nu börjar jag inse att skolan startar och det är dags att gå tillbaka till livet som student. Sena kvällar med mycket te och plugglistor för att överleva står numera på listan, men visst ska jag njuta också av den fina skola jag går på. 
Mellan introaktiviteter har jag hunnit med att hänga med Olivia och Lina i Göteborg!! ( tänk att man bor en timme från staden!?!?!) 
Äta hamburgare är också något jag hunnit med, en väldigt god sådan och i gott sällskap! Eftersom Hanna var och hälsade på mig och Dessireé över helgen!! 

Textilhögskolan

Nu har de börjat min tid som student på textilhögskolan i  Borås. Första veckan har varit oerhört intensiv knappt en timme utan aktiviteter. Bilderna ovan är från en workshop vi hade i Onsdags, i en grupp skulle man av begangnade material klura ihop en outfit som visades upp på en runway för skolan. 
De två första kurserna har sparkat igång och jag är mer än laddad. Allt är så kul förutom att det regnar varje dag här i Borås, fast jag gillar regn så det är ganska bra det med. 

RSS 2.0