two and two

Precis i detta nu sitter jag på ”two and two” ett av alla favorit ställen i denna stad. Det är helt otroligt hur mycket cafér och restauranger det finns, man kan inte gå en meter utan att bli sugen på en kopp kaffe.  
 
Det är såhär att jag nu bott i Berlin i mer än fyra månader, det är en ganska lång tid och jag börjar undra hur jag ska klara mig utan denna stad. Utan alla konstiga och underbara ställen som finns här. Men än ska jag inte behöva klara mig utan dem, det är långt kvar tills jag ens måste tänka den tanken. 
 
Att tyska är svårt det visste jag redan innan jag åkte hit. Jag förstår språket så mycket bättre än vad jag gjorde i början. Försiktigt börjar jag lära mig att prata. Det går hyfsat faktiskt, mer framåt än bakåt i alla fall. 
 
Vad vill jag säga med detta inlägg? jo ungefär hej jag lever och mår ganska bra. Jag tänker mycket på framtiden men faktiskt tänker jag mer på nutiden och så ska det väl vara. Jag är stolt för att jag flytta till ett nytt land helt själv faktiskt, det måste jag få säga. Jag längtar hem till familjen och vänner så att det gör ont i magen vissa stunder. Vissa stunder vill jag aldrig mer gå genom guldsmeden eller springa runt lillfjärden. 
Jag vill åka till Indien, Usa, Sverige, Afrika, Japan och alla andra länder på samma gång. Samtidigt vill jag också plugga. 
Sen tar jag ett djupt andetag och är glad att jag faktiskt vill saker och vet att jag kan göra dessa viljor verkliga. Spret Spret. 
 
Varma kramar från Berlin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0