Surfar runtJag surfar just nu runt bland olika människors hem eftersom jag är mellan två lägenheter. Just nu bor jag hos fina Anna och har det så härligt! Pizzabakning med jäst från 2010, kaffe och promenerande har de senaste två dagarna bestått av! 

Guldkant


En fin skrivarstund och en fika med Beth har jag hunnit med de senaste dagarna! Jag älskar Berlins alla fina guldkant-ställen! 

Mauerpark


Igår strosade jag, Anna och David runt på mauerpark. Men det blev snabbt för kallt om fötterna och vi värmde oss istället på ett café en längre del av Söndagen. 

Kauf dich glücklich


Jaha, Idag har man köpt sig lycka iform av en tygpåse, en blus och ett par byxor! Glücklich är jag allt! 

fotoalbum of my life

 
http://malvacarlsson.vsco.co/grid/1
 
 
 

two and two

Precis i detta nu sitter jag på ”two and two” ett av alla favorit ställen i denna stad. Det är helt otroligt hur mycket cafér och restauranger det finns, man kan inte gå en meter utan att bli sugen på en kopp kaffe.  
 
Det är såhär att jag nu bott i Berlin i mer än fyra månader, det är en ganska lång tid och jag börjar undra hur jag ska klara mig utan denna stad. Utan alla konstiga och underbara ställen som finns här. Men än ska jag inte behöva klara mig utan dem, det är långt kvar tills jag ens måste tänka den tanken. 
 
Att tyska är svårt det visste jag redan innan jag åkte hit. Jag förstår språket så mycket bättre än vad jag gjorde i början. Försiktigt börjar jag lära mig att prata. Det går hyfsat faktiskt, mer framåt än bakåt i alla fall. 
 
Vad vill jag säga med detta inlägg? jo ungefär hej jag lever och mår ganska bra. Jag tänker mycket på framtiden men faktiskt tänker jag mer på nutiden och så ska det väl vara. Jag är stolt för att jag flytta till ett nytt land helt själv faktiskt, det måste jag få säga. Jag längtar hem till familjen och vänner så att det gör ont i magen vissa stunder. Vissa stunder vill jag aldrig mer gå genom guldsmeden eller springa runt lillfjärden. 
Jag vill åka till Indien, Usa, Sverige, Afrika, Japan och alla andra länder på samma gång. Samtidigt vill jag också plugga. 
Sen tar jag ett djupt andetag och är glad att jag faktiskt vill saker och vet att jag kan göra dessa viljor verkliga. Spret Spret. 
 
Varma kramar från Berlin 

lite mer juletider

Jag och Filip älskar kaffe det kan ni se ovan. Mina nya fina skor som jag fick i julklapp till höger, flyger numera runt på gatorna i Berlin. 
Sista måltiden innan planet hem till Sverige för Fippe.. Totaly raw-food. Helt själva i en U-Bahn-vagn på nyår resulterade i denna underbara bild! GULDKANT! 
 
Spretiga texter och bilder. Så spretig som mig och mina tankar. 
 

god jul & gott nytt

Ännu en jul som inte utspelade sig enligt traditionernas regler. En jul i Berlin med bara Filip, helt underbart! såklart saknade jag släkten och farmors köttbullar men detta var helt annorlunda och väldigt mysigt på sitt sätt. Över nyår fick vi besök av två pinglor som jag saknat så. 
julbrunchen var WOW
Jag, David och fippe åt julburgare en av mellandagarna på favostället 
Alva och Sandra kom för att fira nyår här!! lycka och guldkant!! 
Nyårsafton var galet kul. Vi blev nästan bombade av fyrverkerier men överlevde och dansade hela natten. 
 
 
 
 

RSS 2.0