April

Nu tar vi en titt på vad som har hänt den senaste tiden: 
Vi har dekorerat med vinflaskor och fina blommor. FIlip har gått och blivit svart-vit.
Nya fik finns det många att finna, här drack vi kaffe på ett ett underbart ställe i Prenzlauerberg. David och Filip skejar berlin runt och jag har hängt på så gott jag kunnat. 
Ett besök på Our Berlin har vi hunnit med och vi fick se deras destileri och smaka lite av vodkan de producerar. Hamburgare äter vi allt för ofta, speciellt på Burgermeister. 
Sitha har börjat jobba på "what do you fancy love?" och då måste vi såklart testa kaffet där. På "Zeit für Brot" behöver vi inte testa fikat för vi vet att det är bäst. 
Läst lite bok i solen har jag hunnit med.
Jag har även jobbat min sista dag på Coffee Fellows och haft avskedsfrulle med min kollega Elli. 
Louise var här en sväng och lämnade kvar en hatt, den tog jag. Det är även väldigt grönt och skönt på Berlins gator. 
Beth har kommit tillbaka till oss och det firade vi med fika på Silo och strosande bland bokhyllor på Shakespear and sons. 
 

####

Att lite D-vitamin från solen kan göra mig så lycklig. Att få hoppa fram på gatorna i denna kappa förstärker vår/sommarfeelingen till tusen. 

-:-


Vädret är så underbart och vi har hängt i parker och vid kanaler hela helgen!!! 

Do you read me?


Denna Tisdag var jag ledig från jobbet och det blev en heldag av promenerande i staden! Kikade in häftiga butiker i mitte, spenderade alldeles för lång tid på "do you read me!?", åt gott på YamYam och avslutade med lite ölprovning. Mys å mer mys var det! 

RSS 2.0