Pinterest

          
         
Pintrest appen på min kära iPhone används för tillfället flitigare än både Instagram och Twitter. Inspiration rakt in i systemet och man får den där känslan att man själv bara vill vara kretiv, nu nu nu på en gång. 
 
 
 
 

February 14With flowers and happiness I want to wish you all a happy Valentines day 

pain au chocolat
Denna fredag var helt perfekt för lite bakning

Chamonix del.1

 
En första del med bilder från vår resa till Alperna. Skidåkning i de bästa backarna jag någonsin skådat följt av franska luncher, middagar och rundturer på Charmonix lokala marknad.
 
Detta var första gången jag åkte skidor utanför sveriges gränser och jag blev inte besviken. Lite annorlunda känsla på snön och backar som tog ca.20 minuter att åka ner för. Efter tre dagar fulla med skidåking var en reäl träningsverk säkrad och fina minnen skapade. 

Wednesday Mornings

Onsdagar har blivit en helig dag eftersom jag har en lång sovmorgon och kan fixa lyx-frukost. Denna morgon bläddrade jag även igenom en Fransk tidning från 1967 jag köpte i Chamonix på en marknad. Mycket bra inspiration från 60-talet, kan dock inte ett ord franska så jag tittade mest bara på bilderna.. en franskakurs skulle inte sitta fel. 

au revoirHej då till Chamonix för denna gång. Har haft magiska dagar i Frankrikes alptoppar! 

Bye bye Chamonix! I had an awesome time in the alps of France! 

RSS 2.0