frullebulle

Ja jag gör alltid obekväma miner när jag äter frukost! Idag är jag ännu mer obekväm efter som jag försovmig och kommer missa första lektionen.. men ganska skönt ändå men lite sömn känns som att jag behövde det! (kan ni se det svenska knäckebrödet från IKEA? hehe) 

det finns inga dumma frågor

 
(återanvänder bilden på den amerikanska flaggan)

HEJ HEJ BLOGGEN! Är lite sugen på att se om ni som läser denna fina blogg har några frågor om USA? eller om min vardag här?
jag menar nu när jag är här kanske jag kan svara på nån! eller om det är några speciella bilder ni vill se! Vad som helst, Släng in en komentar så kanske jag svarar med ett inlägg! Godnatt från Kansas! 

spirit week

preppy day: 
 
candy day:
 
80's workout 
 
 

OE tennis

catshiiing! nya tennis kläder kanske den skönaste tröjan någonsin. Köpte även en grå luvtröja.. jag känner hur min stil försämras varje dag haha men ack så bekväm jag känner mig hela tiden! Passar ju bra med nya tennis kläder eftersom vi drar och spelar lite borta matcher imorgon, spännande. Nu ska jag äta lite middag, hejhå

fredags football

Football, state for nate and Hawksspirit!

onsdag

Lite pics från kvällens "karneval innan homecoming grej" mycket skoj! Imorgon är det pep assembly inför fredagens stora fotballgame! hepp pepp! 

Royals game

Lite bilder sen i söndags när jag mina värdföräldrar och grannen Jackson åkte och kollade på ett baseball game! Go Royals! Åt riktigt bra kött (malva är nöjd å glad när hon får sig en köttbit), satt på bästa platserna, kollade på lite baseball såklart! Det är väl typ som att ta brännboll till en seriös nivå liksom, ganksa kul att kolla på faktigst! Sen avslutade vi dagen på bästa sätt med en frappecciono på starbucks! 

Match day


Spelade lite tennis idag! wöhöw super kul! 

september 16


Hej Hej sverige. Idag har varit en mycket bra dag! Frukost donut och kaffe i favo muggen, sedan vidare mot en baseball match. Super cool arena och lite kompliserade regler.. ehe men helt klart en mega upplevelse. Nu ska jag skriva uppsats.(spoild och fick en tisha, en cool en)  tjingeling

Emporia Tournament

Vem trodde att jag skulle vara med i en tennis turnering i USA? jag trodde det inte men gudars så kul det var! 
Som grädde på moset var East Hawks vinnare av turneringen! wohow! En heldag bland fina tjejer och samanlagt 4 matcher spelande för min del. Hoppas alla mår bra hemma, jag mår tipp topp här på andra sidan! 

torsdag


En helt vanlig ovanlig torsdag at the plaza! En mycket trevlig kväll, bilder får tala för sig själv just nu! Jag mår bäst föresten. tjing! 

Ozarcks


Två helger sedan: båtrace, amerikansk mat, övernattning och lugna dagar at the lake! 

bilder från phonen


Pluggat och handlat på savers 

Spelat min första Tennis match 

Schylers lunch och matlagnings lektion

Starbucks frulle i bilden påväg till skolan 

Game!! go Hawks! 

lite tjejor 
 

fredag


 Har tyvär inga bilder från mitt första fotballgame.. för regnet verkligen öste ned! Vi förlorade men ojojoj det är precis som i amerikanska filmer (tänkte på "a cinderella story" när jag stod där i regnet". Efter matchen åt vi lite maaaat och jag fick en rundtur på Walmart! Allt från levande fiskar till godis och cyklar. 

en kaffe

Jag och Schyler lyxade till vardagen en kväll och myste lite över en kaffe! 

RSS 2.0