color run

Showing up on the website after running in the color run, yeah! It was a couple weeks ago but anyway. Have a nice day! 

into the wild

Kikade på into the wild ikväll och funderar på lite lättsamma frågor som: vad är livets mening? 

Thanksgiving

Thanksgiving är en tid för att säga vad man är tacksam för. Jag vill säga hur tacksam jag är för min underbara familj. Det är inte för ens man sätts i ett annat perspektiv och när man är långt ifrån sina nära som man förstår hur mycket dom betyder och hur mycket man behöver dem. Man lär sig också att klara sig på egen hand. Jag älskar mina föräldrar och de är bäst i hela världen jag förstår inte hur mycket dom har lärt mig och hur mycket dom betyder för mig,  ni är det bästa. Mina systrar är de bästa jag kan tänka mig älskar er. ( jag skriver detta för en mening eftersom jag vill försöka säga hur lycklig jag är över min familj och vänner) Jag vill också säga hur tacksam jag är för alla mina vänner i Sverige som jag älskar och alltid finns där för mig. Kram och happy thanksgiving i efterskott 

coming up

Hej Hej! Tiden här i USA går riktigt fort jag menar det är redan slutet på november och det varma vädret gör det inte lättare att förstå vilken månad det är.I detta nu har vi Thanksgiving break i 5 dagar vilket gör allt väldigt lättsamt. Men just nu börjar en tid jag gillar väldigt mycket och det är inget mindre än julen.Men först mina svenska kumpaner ska jag fira den amerikanskaste högtiden av alla: Thanksgiving. Japp imorgon gäller det! Massor av mat som tex. turkey, pumkin pie ( har sparat mig med att smaka, vill ju göra det på rätt tillfälle), ham and mycket mycket mer. Vi ska spendera tid med familjen för det är vad alla gör på thanksgiving. Efter middagen ska vi åka ner till the Plaza och titta på när dom tänder alla christmas lights i hela staden jag tror att det kan bli riktigt häftigt.

 Efter detta kommer vi till en annan stor amerikansk upplevelse nämligen black Friday. Alla galna amerikaner inkluderat mig kommer vara redo klockan tolv för att shoppa och hitta dom bästa dealerna av dem alla.Några affärer öppnar klockan 12 på natten medans vissa inte öppnar för ens 4 eller 5 på morgonen så jag har en lång natt framför mig men jag är super taggad. Ja jag är väldigt glad för de kommande veckorna och speciellt morgondagen. Började även julstämningen lite extra idag med att sätta up all julbelysning( wow) på huset och vi slutade dagen med att kolla på the polar express och äta svenska pepparkakor. Nu ska jag sova så att jag är pigg och redo för en låååång dag imorgon! Önska mig lycka till bland alla galna shoppare imorgon, förhoppningsvis blir jag inte ihjältrampad eller kanske spricker av all thanksgiving mat. 

en bild som inte hör till valet av text men detta är lite Svenska grejer jag köpte på the worlds Market. Det ända jag riktigt saknade var knäckebröd och nu har jag det! så jag är nöjd! 

 

 


update

Okej hej å hå vad tiden går fort jag kan inte förstå detta! Men är några iPhoneiga bilder från senaste tiden. 

1. Breaking dawn part 2 med Grace Haverty!!!! mycket bra faktiskt! 

2. Baking cookies with SG 

3. Working out with SG

4. Photo club T-shirt 

5. Me and Kati 

6. Birthday girls 

7. Birthday dinner, efterätt. mumma 

8. Fint väder idag! 

Måste prata lite mer om vädret hoppas ni är intresserade. Idag är det den 21 november och jag gick runt i T-shirt utomhus.. Det är hur konstigt som helst men jag klagar inte på värme. Det var ca 70 F som varmast idag vilket är ungefär 20 grader Celsius. Helt galet! Hoppas det inte är allt för kallt i Sverige byby!  


christmas at Starbucks

 
Torsdag= sovmorgon 
Startar dagen som hjalplarare for en foto klass, sa jag bara leker lite med photoshop. Lyxade till det med Starbucks som frukost och det ae juligt och fint i starbucks! yippie! 

stressig onsdag

Vaknade 7.30 imorse.. och vi aker till skolan 7.40.. ush..!(andra dagen i rad nu.. maste fixa mitt alarm..) Just nu har jag photo och min Photolarare hade kopt en chick-fil-A sandwish till mig! Det gjorde dagen en aning battre eftersom jag inte han packa lunch eller ata frukost! Hoppas allt ar FIN FINT! Kram Kram 

söndag

Antar att jag bara ville göra alla avundsjuka över hur relaxing min dag har varit! så var lite avundsjuk en liten stud i alla fall! Detta har jag hunnit med:
-skype med sverige 
-lagat svenska pannkakor
-work out 
-jacuzzi
-läsning 
-nytt avsnitt av revenge 
-lagat middag + kladdkaka(smakar lika bra om inte bättre i USA) 
-nu: the last song 
 
Man måste komma ihåg att vila och ta det lugnt ibland, har varit en riktigt behövlig och bra dag. Nu är jag redo för en vecka i skolan och veckan efter denna är det Thanksgiving.. tiden går så sjukt fort!

OE OE OE

Datumet är den nionde november och vi kunde heja på våra fotbollsspelare i t-shirt ikväll. Älskar footballgames, ramsorna, spiriten och Olathe east! Idag spelade vi kvartsfinal för att komma till state men vi förlorade med 28-17… vilket var mycket tråkigt och laget förtjänade att vinna. Aja nu är det bara att se fram emot basketball säsongen som snart börjar!! 

 

Swedish breakfast

När man längtar efter allt som har med sverige att göra sitter en Svensk frukost väldigt fint! Tack till Ikea och mamma som tvingade mig att packa med knäckebröd och lingonsylt haha! tjingeling 

President of America

Det är bara election time varje fjärde år så här kommer ett sista inlägg på vinnaren! ihih 

OBAMA! BOOM!

Hoppas ni kan se Obama i bakgrunden! Han och Romney var såklart med oss när vi firade Halloween! Så nu är det klart, Obama är Amerikas president 4 år till! Kansas är inte happy men det är jag! Tjao 

election party!!

Haha saklart hade vi ett election party idag i min goverment klass. The coockie cake sager "happy election day" nu ar det inte langt kvar ikvall far vi veta! Undrar hur glada/sura alla kommer vara imorgon!

Romney / Obama

The biggest thing here right now of course, who will win?

Vi behöver inte ens vänta för att veta hur Kansas kommer rösta, Romney och republican är vad Kansas kommer rösta. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker men jag har försökt att följa debatter och läst lite i tidningar! Aja imorgon får vi veta!


Happy Halloween

Happy Halloween till allihopa! Började min dag med skola som vanligt! Efter det gick jag över till Kati för att göra dessa (pic 1) otroligt smaskiga typ cakepops och chocolate chip cookies! Vi bjöd på våra bakverk till alla grannar eftersom vi hade ett litet party i vårat grannskap men massor av mat och utklädda barn! 
Sedan stod jag Kati och SG och gav ut godis till alla "trick or treatare" mycket fina kostymer! Jag har haft en mycket bra Halloween!! hoppas ni också hade det! 
 

RSS 2.0