Nej Nej, Hej Hej


ny kategori: USA-förberedelser

Sitter är och lysstnar på mjusik och google earther lite. Kansas, overland park der är där jag ska bo i 10 månader med en helt ny familj. Har kommit fram till att innom 7 km radie finns en Ben&Jerry's, 9 starbucks, 2 viktoria´s secret, ett antal tennis planer, en golfbana och ja tusen grejer till tyckte dock maten var det viktigste (hehe). Vet att jag inte ska förvänta sig allt för mycket och så men måste ju ändå ha koll på matutbudet, jag ska ju ändå till USA snabbmatens land.
Nu inväntar jag bara mail från världfamiljen så att jag kan få se lite mer av hur mitt år kommer att se ut. (skriver mest om usa här för att jag själv ska fatta att det verkligen blir av, är lite trögfattad på den fronten)  funderar lite på om jag ska blogga under resan eller inte finns ju både + och - med det.. hmm en framtida fråga att ta tag i. Ha en fin lördagskväll hörrni.
ahmen varför blev de sådär med texten nurå? aja lev me de

lycka

Med hogwarts brevet i handen och den utvalde vid min sida skulle jag kunna leva ett liv i total lycka.

Fredagsmorgon


rosa

Testade mig på rosa (ännu mer rosa i IRL så att säga)  toppar för en dag med någon sorts hårmascara. Jag gillar det, kanske detta engångstillfälle ska bli konstant. Funderar dock lite på min vinklade arm mycker fashion lika så den kvalitetsfulla webcam bilden som jag valde att ta i husets bästa location: matbordet.

Sportlovet

Den senare delen av sportlovet spenderades i Ramundberget med bra skidåkning, firande av Elin, hemgjord sushi, varmchoklad och mysiga kvällar. Ett rätt så bra lov kan man säga.(börjar själv bli trött på alla mobil/instagram-bilds inlägg men det är vad jag orkar med just nu)


EVERYBODY HURTS

Om man inte har nån boyfriend att sno jeans av får man väl köpa ett par för stora jeans själv, så jag gick till närmaste seconhand och la ut en tia. Slängde fram yttligare en tia och fick med mig en ful/snygg/cool tjocktröja att glida runt i de kommande sommarkvällarna. japp de va de

Neon

Som alla andra dras jag till neon, köpte mig ett litet nagellack idag vilket jag gillar. Hittade även en klocka jag köpte för ungefär ett åt sedan.


Askan är den bästa jorden

På lovet kan man lyxa till det med långa bad och ja.. Historiauppsats skrivning .

 


kansas

Jag har fått ett nytt hem inför nästa år, kansas. Vet inte alls mycket om det men kommer förmodligen veta en hel del efter ett år. Längtar mer och mer för varje dag. Konstigt det här hörrni

Vårens första dag

Lördag! en behaglig dag med låång frukost, secondhand runda, solig promenad och nya glajer! Avslutar med tacos som uppladdning inför morgondagens tävling. Tjao

 


RSS 2.0