Kansas weather

Bild 1: Vadret igar!                                                         Bild 2: Vadret idag
Man vet aldrig vad det kommer vara for vader har i Kansas! Det andras ganska drastiskt!

JUL?!?!

34xme1h_large
When did that happend?! It is Christmas!!
Eftersom jag alskar hudar sa tyckte jag att denna bild var passande...
(ameikaner gillar sina hundar!! speciellt att kla ut dom under jul och halloween och liknande..ja)
hjalp!? har lite julklappshandling att gora!

december 13

Den första bilden visar kritiken jag fick av min lärare efter min Engelska redovisning idag " you crack me up" hopfully that is something positve i mean I got 98 out of 100 so it must be. 

Hela dagen spenderades sedan på Starbucks ända fram till middagen (soppa på bilden) med pluggning och lite skypande. Jag träffade även en jätte rolig tjej idag hon kom precis hem från collage för jul och bor granne med oss. Amanda heter hon och hon bara dök upp där på Starbucks och vi började prata och det klickade verkligen på direkten. Superkul att träffa nya männiksor och vi har redan planer för lovet. Tjao 


Olathe East Hawks

Hej hej i julestugorna hemma i sverige! Idag var det rea i the hawks nest så jag passade på att köpa en nya tröja som är den bekvämaste någonsin. Denna kväll/natt ska spenderas med att göra klart min Engelska redovisning som jag har imorgon. Det är ingen skillnad från i Sverige allt i skolan kommer innan loven. Nästa vecka är det finals och som förhoppningsvis kommer gå prima! Stora Kramar från Kansas

Christmas lights

Idag akte vi runt och kollade pa lite lights runt om dar vi bor. Vissa hus har en egen radiostation som man kan lyssna pa samtidigt som man kor forbi och ljusen blinkar i tackt.. Amerika! Riktigt coolt da faktiskt! Har ar ett exempel, titta och njut!
(Tankte mig nagot i denna stil hemma i hudik nasta ar)

zlatan

Jag har faktiskt fatt manga komentarer och frgor om Zlatan, det ar typ det anda dom vet om Sverige. Zlatan och Ikea sveriges stoltheter. Ganska bra saker att vara igenkand for!! (det saknar manga prickar nu pa bokstaverna.. sorry ehe) tjjing 

Lussebullar

Idag lärde jag America hur man lagar lussebullar, imonerade på mig själv med jäsning och hela köret. Dom blev riktigt goda och alla gillade dom. Det känns lite mer som jul nu när jag har någonting Svensk, köpte även pepparkakor för några veckor sedan! Nu är det bara lite knäck som saknar och jag är som hemma! Hoppas allt är fin fint. Kramar 
 

Christmas tree

Vi har två stora julgranar! Ett träd är fyllt med dockor och massa söta och coola saker medans det andra är fyllt med sportsfigurer. Alla sportspersoner är riktiga spelare. Det är sjukt coolt har aldrig sett någat like this! America, Go big or go home! 

clothes?!

 One thing that is different here is how people dress in school. I'm not saying that something is better then the other but I think that this picture shows the different in a very good way. This is what a girl would were to school in America and in Sweden, but that doesn’t mean that everybody dress like this off curse it is just an example. I mean who am I too say how American/Swedish people dress.. eehehe. (Have to say something: yoga pants.. sooo comfortable) It feels safe to see that the iPhone is popular in both countries.  


lights

 
Pictures from Thanksgivings night! 

Väderprognos

Nä vi har inga tornados (konstigt nog), ville bara göra er nervösa med bilden hähähö. 
Jag har hört rykten om att det är väldigt kallt och väldigt mycket snö i Sverige.. ha-ha! Ville bara säg att här i Kansas var det ungefär 20 grader C som varmast idag. Jag började dagen med att springa i shorts och T-shirt väldigt konsigt med tanke på att det är den andra December. Det blir dock inte så mycket julkännsla utan snö men allt pynt och ljus väger upp. Ha det bra i Snöiga Sverige och kanske vi kan få lite snö här innan jul. 

EF at crown center and the plaza

Idag hade vi en liten träff med EF alltså utbytesstudenterna runt om mitt område. Vi började med att åka skritskor på crown center och sedan vidare till middag och skyscraper på the plaza. Till sist en liten rundtur för att kolla på julpyntet.
Det var riktigt kul att träffa andra utbytesstudenter speciellt Jonas från Sverige. Men det var jätte konstigt att prata Svenska, vi blandade alla ord och det är svårt att koppla när alla pratar engelska runt om kring. Haha så var berädd på att prata engelska med mig när jag kommer hem.. ehe! Nämen det var en fin kväll! Hoppas allt är bra, tjao! 

Christmas (Tennis) Breakfast

Christmas breakfast with the Tennis team today at 8.30! Secret Santa, a good breakfast and all the Tennis girls! Good start of the day!!

RSS 2.0