swedish meatballs

Lagade lite svensk middag förra helgen hemma hos grannarna!! 

27 augusti

Åå yes!!! det är så mycket utbytesstudent som det kan bli, webcam, skoltröja och americanskt kaffe i en kansasmugg! Sitter här och sippar på lite kaffe efter att ha avklarat läxorna. Tänker lite på vilken grym helg jag har framför mig:
Fredag: football game
Lördag: chilledill
Söndag: Tripp to the lake 
Måndag: Labor day=ingen skola, seconhandshopping med två fina tjejor 

hej hej sverige

Photolektion, den perfekta lektionen

första men inte sista

Det är okej att lägga ut 3 bilder om det är första gången på starbucks.. eller okej kanske inte! Lite för hypad och övertaggad på starbucks, men det är bara hur jag är!

jag är vid liv

Hej hej! Ja jag befinner mig i Kansas och ja jag lever!
Dessa första dagar här har varit fullproppade med nya människor, nya miljöer och nya intryck. Med tanke på sju timmars tidsskillnad och alla nya intryck är jag trött ungefär hela tiden men det ska nog bli bättre snart.
Okej, jag tänkte försöka skriva ner lite vad jag gjort (mest för min egen skull, så att jag kommer ihåg allt). Jag har träffat alla grannar, ätit ute varje dag, varit på min skola som ser ut precis som i "high school musical", fått ett schema, varit på ett tivoli, blivit intrudiserad "waffelday", haft riktikt amerikanskt-häng med Sam och Sara, varit på ett poolparty, varit på greenapple, hängt vid poolen, svettats med tanke på ca.40 gradig värme. Ja och mycket mycket mer som jag inte kommer ihåg.
Jag lyckas alltid med att få mina inlägg röriga, men kanske inte så konstigt med tanke på röran i mitt huvud. JAg gillar det jättemycket här och alla är snälla och det ska bli kul att börja skolan på torsdag! Hoppas allt är bra där hemma KRAMAR från USA!
min gata
waffelday
Sam och Sara introduserade slush för mig
dom tvingade även mig prova min första Reese´s (en stor grej att jag inte hade provat någon förut)
green apple
frozen yoghurt (green apple)
Ett svalkande poolbesök
(jag har ett problem.. jag tar bara bilder på mat.. måste försöka bli bättre på den fronten)

7:e augusti som jag väntat

Imorgon börjar mitt år som utbytesstudent på riktigt. Klockan 10.15 lyfter planet från Arlanda, kan inte riktigt förstå det här men jag är så sjuk laddad! Nu är det bäst att jag ser till att sova en stund, blir en lång dag imorgon så att säga! AHh så galet att jag får träffa min värdfamlij imorgon och äntligen sätta fötterna i Kansas. Godnatt

Bryggmys

Lösgodis och finaste systeryster!


hej då i massor

Igår tog jag avsked av mina fina gympatjejer.(så konstigt och tråkigt att säga hej då till alla) Vi började med trampolinhoppning och en genomkörare av gammla friståenden vilket var mycket nostalgiskt. Sedan en amerikans middag hemma hos mig, jag fick underbara presenter. Det hela avslutades med smore´s, underbart gitarrspel och prat runt en eld ända in på småtimmarna. Tack allihopa för en super kväll. kommer sakna er! ♥

RSS 2.0