blueberry cheesecake

Passade på att baka idag på min lediga dag! så kom å fika vettja!

döda mä


Alla dessa bilder har sparats under rubriken "döda mä" den sista tiden! så hiiimla snyggt!!

22:07

Sånt här kult har man tid med när man äntligen har gjort matte B nationella och nästan har NOLL plugg kvar i skolan! Låter kanske som att min dag varit jättebra men nä inte riktigt på det viset..

Nationella gick åt helvete rent ut sagt, Peace and Love biljetterna tog slut på 2 minuter och tror ni jag fick nån? NÄ! Tröttheten har varit enorm vilket resulterade i några timmars sömn och uppvaknande med världens huvudvärk! Aja imorgon är jag ledig gudars så skönt! tjaoo


where do my bluebird flyLite bilder från iphåånen från helgen! jomenvisst!

Tjenixen

Jag har haft en mycket fin fin helg!! Med lite födelsedagsfirande, Harry Potter, gynastiktävling, uppvissning, glass å sånt! Och hela denna söndag skulle behövas för att plugga matte B.. Men får se hur det blir med det! Går bara 2 dagar i skolan veckan som kommer ska bli så otroligt underbart!!!?! Tjaråå nu har ni fått lite updatering från mej

bang bang I hit the ground(tur att frippis alltid ställer upp på bild)

JA helgen var mycket bra det bjöds på grillat, gfest, modevisning, finväder, mjukglass, hotchili, ben&jerry´s, kill bill, hajar och mycket mer fint!
Snart är det sommarlov tänkte att det kunde vara bra att påminna om det eftersom det ofta är en grej många glömmer bort! Då ska jag ha det kul punkt slut! Tjaoo

21-05-11

Alva håller koll på mej och tycker nu att det var alldeles för längesedan jag bloggade och ja jag kan hålla med. Vill även hinna med å säga att Alva är så fin å bra å  coool tjej.

Idag har jag vart med på lite modevisning, fikat lite, ätit glass och solat mej. Får se om det kanske blir middag på hotchili återstår att se. Latero


big in japanFotade lite igår ,resultat ↑
Dagen: soligt värre på möljen, sedan träning utomhus, nu plugg! höörs

tisdagsinspiration

Här..här...här och här.

kö från gatan upp till hallen

Sandra fråga om vi skulle reservera platser till premiären på nya pirates of the caribbean, Ja varför inte sa jag. Så på tisdag kl. 00.00 kommer vi sitta klistrade! coool!


Denna dag som såg ut att vara så dålig slutade ändå ganska bra med ruuligt trampolinhäng! Godnatt på er!


onsdagen den fjärde maj

TJAAA! Idag har jag:

- åkt ur "last man standing".. neeeeej...

-Gjort engelska A nationella..

- Knippsat upp mitt lås för att jag glömt mina nycklar..

- Fått punka på cykeln..igen..

- jobbat med att packa frisbees..

-Fått hål i mina favorit tights..

-Ätit soppa vilket leder till hunger hela dagen..

-Haft tyska...

Hej Hej vilken underbar dag de e när man får vara den man är men ändå leva tillsammans! (Hoppas ni har sett Artur annars är den pinit..) Nu ska jag läsa en superbraa bok, hörs hej!


finns det en så finns det flera

En coool tjej från nån mysig grillkväll i sommras.

Dagen börjar med en kall och faktikst lite snöig cykeltur till skolan. Men sedan väntade en kort skoldag och nu har jag bara varit hemma och tagit tag i lite plugg. Idag är jag träningsfri för enda dagen denna vecka ganska så skönt. Så nu blir det uppladdning inför engelsa A nationella imorgon! kuuult!

vanillascented

Perfektion till 1000! kolla in bloggen här

blicken rakt fram som i videon


Så då har hela påsklovet paserat och ännu några veckor i skolan återstår. Nu är det bara att kämpa det sista, sen kommer sommaren och massa roligheter. Bland annat en resa till Schweiz med gympan, blev faktigst ganska taggad på det eftersom vi tränade till det nummret idag!
Jaja jag har haft ett fint lov hoppas ni också haft det! latero

mummmms

Jag måste bara ha ett par låga converse! Galet vad snyggt det är, nä nu ska jag inte skaffa mej fler ursäkter till att inte plugga. Dyker ner i fysikböckerna tjaoo!

RSS 2.0