hemma från yran

Hemkommen från yran utan röst utan att ha duschat, har ätit ytterst äckligt, sovit i världens minsta tält, skrkit till håkan, haft bästa grannarna, gällivarehäng, kökat humrar, tältfester, träffat Klara och angelicax2, ett dopp i storsjön, vi hade det bäst å njö av livet kunde inte blivit en mer lyckad resa!! MER än helt okej helg!!

nu ska jag duscha! kanske!

I hate My life and I wanna die

I hate my life and I wanna die I ain't got no iPhone My heart is breakin', thinkin' suicide I ain't got no iPhone I hate my life and I wanna die I ain't got no iPhone My heart is breakin', thinkin' suicide I ain't got no iPhone Like a boat cap-sizin' no hope on the horizon I got no iPhone I got no iPhone I got no iPhone I got no iPhone I got no iPhone I got no iPhone I got no iPhone

Kickin' in the front seat Sittin' in the back seat

Sitter här i bilen påväg till huvudstaden när jag just nu kunde befinna mej hemma hos Sandra och fika!! Och fira henne förstås! Men aja målet med resan gör det hela ganska mycket lättere eftersom jag fram tills på torsdag ska befinna mej på en segelbåt i Stockholmsskärgård! Det ska bli underbart, skulle dock villja utbrista en bön: Gud!!!!!!! Gör så att det blir kanoners väder NU!!! Amen

Ha den äran!

Vill säga så många grattis så att det inte får plats att skriva till min fina vän Sandra! Jag kan inte ens tänka på att göra ett rim för då misslyckas jag.. ingenting slår sitt rim till mej! Kul känner mig jättebra och påhittig å sånt!
Men jag hoppas du blir glad ändå, du får ju ändå ett helt inlägg på min dyrbara blogg! Puss å Grattis din tönt ♥ du får ett fult skratt på köpet! (torsdag ♥)

allting var så enkelt då

gymnasteradan #2


Framme i Zürich bjöd sas oss på hotell en natt eftersom flyget blivit framflyttat. Inte gjorde det nått.. vi kom vi jumpstylade vi åkte (å glöm inte hotellfrukosten!!)
Sen bar det av med ännu ett transportmedel nämligen tåg till lausanne där vi tillbringade våra tio dagar!
Det första vi upplevde av staden var det otroliga supermarketet.. Bilderna säger ju det mästa! En fryst gris?!?!?! hjälp!! (kanske olämplig bild men måste bara ta med den) nutellaburkarna var lite mer njutbara!

Blir två ton lättare än vad jag vart

morgonsnyggt från H&M, modekungen och nelly.se

hölik


Dagen spenderades på stranden med Alva! Vi var de älsta på stranden men ändå var det vi som stod där och blåste upp flytmadrasser, japp nästa år är man 18!

onsdagsfunderingar

har funderat lite på om man ska testa nått nytt och byta till tumblr eller kanske spotlife! Fast kanske att jag stannar kvar här på blogg.se.. hmmm! ja vad bra att jag sa detta eftersom jag är så bestämd och vet vad jag vill när det gäller bloggbyte (eller ja bestämd när det gäller det mesta kanske) lägg mäske till den stora ironin!

the kids don´t stand a chance

En chailatte på stan medans vi delade med oss av en resumé av sommarlovet eftersom det var mycket längesedag vi sågs! Sedan gömde vi oss inne hos Selma eftersom vädret olämpligvist ville bli sämst!

on the road, in the air

gymnasterada #1

Alla 75 från norlandic team tog oss med buss till arlanda där en ca.2 timmars flygresa väntade tills vi var framme i Zürich! Emma höll mej sällskap både på vägen och uppe i luften!
(var berädda på att det kan bli aningens mycket bilder från resan framöver, lev me de)


GO CANADA!?!

Egocentrisk som jag är börjar jag det hela med en bild på mig själv! Ni såg mig i en Sweden outfitt när jag åkte men den synen kan ni blott glömma nu är det Kanada som gäller.

 

Ja gudars vad denna resa har varit rolig, hela tio dagar i Schweiz med ett grymt lag! Vad har vi gjort liksom? Jo jagat norska pojkar, ätit skitmat hela livä, kollat på grym gymnastik(sjuka små kinesbarn), åkt massor med tunnelbana/buss/tåg, dansat sönder bord, sjungit ABBA, badat här å där ganska ofta i Genevésjön, Jumpstylat över hela (ja hela) Schweiz, varit med om coolaste invigningen, hejaklackat, spelat handikappade, sovit på 2cm tjocka madrasser(själva blivit lite tjockare än 2 cm), köpt en pizza för 200 riksdaler, bytt till mig snyggaste kepsen som suttit på konstant, haft mysiga kvällar i Montreux, skådat världens störta nutellaburk, haft det jäkligt roligt helt enkelt!

Nu ska jag försöka lista ut hur jag ska kunna dela med mig av alla 2000 kort som knäppts under gymnasteradan, sa jag föresten att det är ett av världens största idrottsevenemang? Inte nu vet ni!


SES DÅ!HEJ! nu tar jag bussen till arlanda och sedan vidare till Schweiz ska bli bäst! TjarååÅ!

ingen tid att lägga saker på minnet

Packar i paniiik! imorgon åker vi till Schweiz och jag började såklart packa idag ehehe!
Ska bli galet kuul i alla fall, aja nu måste jag återgå till packandet vilket inebär ungefär springande mellan alla rum i huset utbrott på mamma för att hon inte tvättat mina Jeans och en tripp till OK för att köpa ny tandborste! tjaoo

idag

Bävern skjutsade mig på moppen mot E4 där Jenka stod och sålde jordgubbisar! Medans hon jobbade och slet stekte jag och Stina och tog även årets skönaste dopp! Men gud så gulliga vi va som hälsade på Jennifer och gjorde henne sällskap. Ett hjärta till oss ♥
Sen tog vi en tur på staden där det pågick så kallade "handelns dagar". Nu är jag och Stina redo för badväder så många bikinisar som vi köpte!
Dagen avslutades med Syster och mamma på Kina, en mycket fin sommardag!!


kvällsdopp

I söndag han vi med ett kvällsdopp med tre fina tjejor innan det var dags för kladdkaka och sömnframkallande filmtittande!

3 juli

Ja lördag kvällen började med att jag Stina å Jennifer tog våra LBs för att glida lite.. Efter ja en del glidande och andra lämpliga lämpligheter var jag och jennifer hemma klockan 8 på söndagmorgon!(ett avsnitt Bert och kalaspuffar satt då fint) Då bar det av till donken för frukost och sedan vidare till trampolinhallen för en liten sovstund! Inte alla gångar man får en sån rolig Söndags morgon!

hängselbrax

Har lite uppdatering att ta tag i från helgen, men med en död mobil (som innehåller mycket värdefulla bilder) och trötthet över huvudet får detta vänta! Men kan säg att helgen var mutcho fino!

Men visar iställer vad min och Idas tur till dakapo idag resulterade i
hängselbyxor, 2 halsband och en långklänning för en hunka! lämpligt om du frågar mej

fredagsfika

Eftersom Alva befinner sig i Borlänga på PL så fick Syrran bli mitt sällskap detta fredagsfika!
En så kallad sväng på stan han vi ju också med och har nu ännu en ring i min ägo. Iris var galet sugen på mockajackan på bilden!!

RSS 2.0