skolväskan

Packade ner skolbökerna i ryggan imorse, kändes ganska så rutinerat måste jag säga! Denna lilla väska köpte jag på seconhand för ett tag sedan, kan tänka mej att den gick på en tjuga!

Don't try to fight the feelin'

Tre nyheter som inhandlades idag!

stick it


Gick inte alls bra på träningen idag.. gick åt helvete! får nu tillbaka lite tagg genom att kolla på världens bästa gympafilm som jag sett så många gånger förr! kika på den vet jag, värt!

wild cherry

Igår efter att jag haft en trevlans middag på hotchili kom Alva hem till min enkla boning! Eftersom hon varit borta och solat och lyxat sej i en vecka på kreta var hon mycket saknad! Efter att jag fått en galet bra present av finingen (kika bilden) kollade vi på Tsatsiki och somnade i soffan där vi vaknade klockan 8 i morse.. en lite oplannerad sleepover sådär!

back to back


49 riksdaler är väl helt okej pris för en Jacka! kommer från Cubus!

torsdagskväll

Kvällen började med träning första träningen på typ hela lovet.. kändes ju sådär!
Sen drog jag mej ner till staden för lite loangboard glidning med Kuri, Jenka å Frippis, det hela slutade i Fippes kök med prat om rymden över en Ben&Jerry´s!

om du drömmer om paris..

Har detta sommarlov också hunnit med en mysig vecka i Undersvik med arbete, andakter, dagens hockey/symbal, nattbad, Ehhhheeehhheee, lek och mycket annat tjocknajs! Mycket välbehövligt att komma tillbaka måste jag säga!

storsjöyran 2011 #1

(Vi lådsas som att jag har varit jätte aktiv bloggerska och inte alls varit borta från blöggen i flera veckor)
Här är some pixs from the första dagen på yran! Mycket mycket trevlig med tanke på all panik innan vi väl var framme! längtas ju lite lillbaka måste jag säga!

Why does love always feel like a battlefield?


Jag bara måste lägga upp filmen! haha Emma å Magda mina vänner.. jag fäller en tår för att det är kämpebra!

hälsa till satan vi hörs

gymnateradan - Schweiz #3
Lite bilder sådär från en av de första dagarna, mycket buss mycket bad och fin utsikt!

RSS 2.0