dr. Martens


Det var ju såklart ett par vita dr. Martens som fick följa med hem, dessa kommer från urban outfitters! Jag är mycket nööjd!

påfyllning i garderoben

klänning H&M // långkjol monki // armband myrorna

?-?-?

Kanske går att gissa vad ett av mina inköp från stockhom är?

You shine It when I'm alone

Ja men det blev som sagt lite phone-bilder ialla fall. Har haft en mycket heelig dag i huvudstaden med shopping, fika, picknic och massa strosande i solskenet! Visar väl kanske lite av inköpen senare! tjao

Satan i gatan

Sitter i biilen påväg till el stockholmo ganska så Soft! Men nu när jag till och med hade tagit med kameran och tänkt knäppa lite kort hit till bloggen så upptäcker jag till min fasa att mineskortet sitter i datorn... Det var mina fina plane på att komma igång med bloggandet igen! Ajajaja får väll ta lite iphoniga bilder dåe! Gör väll som de flesta och gillar maggios nya satan i gatan va bra den va! Hehe

odiet


Här är min mössa kan man säga, fast det är ju egentligen Fippes, fast nä den är mest min.. aja! Kolla in Fippes nystartade blogg va vad jag ville komma fram till! Denna odieta fashion kille kommer nog klara den så kallande bloggvärlden mycket exemplariskt!
tjaaoo, imorgon drar jag till stockholm!

Kolla in bloggen rååå!!  HÄÄR!

new


--


gullungen

grattis syster ♥

welcome home son

chailatte, plugg å spotifypremium (uuunderbart!!), ja så ser min dag ut! Senare ska syrran firas! ha en bra tisdag!

east indian spice

Fina Alva ♥ kom hem med detta till mig efter hennes vistelse i stockholm. Äntligen har jag fått mitt chai tea, så sjukt gott är det och lite chailatte aktigt! Tack alva och påsen gjorde ju inte det hela sämmre precis!

dream is collapsing

Är just nu sjukt trött på att plugga.. men kämpar på, lyssnar just nu på denna låt och försöker förstå mig på ekonomin i världen! ses väll när jag har pluggat klart hmm.. kan ju bli på sommarlovet!!!

stormen är du

Ja ni ser ju vad jag försöker med här hemma.. matteprov imorgon! yääääÄ!!1

 


allt är rosa i japan

En liten fin bit av helgen.. mat? godis? glass? nattpizza? ne jag har inte ätit mycket i helgen!
Ha en bra söndag

fre-e-e-edag

Tänkte börja denna helg med en hälsning från en fett snigg tjej!( hon vill ju så gärna vara med på bild, så jag får väll fixa det ja rå som en äkta kompiis)


redbird

nytt från H&M // cheap monday // Bikbok

don't you let me go, let me go tonight

Har haft en suuuuper mysig dag i gävle med Matilda och Hanna! Känndes väldigt behövligt att få komma bort en dag och se lite.. ja.. andra människor, andra gatot och andra butiker! JA det blev en del shopping, kommer upp bilder senare! puss

On My way

Ledig dag och jag är uppe redan, ja så äre! Är nämligen på väg till Gävle med Hanna och Matilda mycket trevligt, nu ska vi väll dyka in i lite matte och när vi kommer fram blir det en dag på stan och en efterlängtad fika(Matilda är taggad till 1000 på fika fore sure!) Ha en bra torsdag allihopa puss!

gymnastikens hus - Gävle

(hmm.. inte världens bästa iphonebilder men men, Stina gulligumman då)

Har haft det mycket ruuligt i Gävle det blev mycket gymnastik rättare sagt från 5 på eftermiddagen till ja 5 på natten.. Sjuukt kul! Vi han även med tajmat en sväng på statoil för godisinhandling och gratulation av Erik. Sen avslutade vi det hela med paranomal activity 2!

Säger något så kul som Tjaoo nu!


nana nana, A ringtingting


En glad och utvilad(hmm..) chey drar till gävle och tränar, kommer hem på söndag kan bli riktigt kult det här! sees dååe

RSS 2.0