simon says

Är väldigt sugen på att köpa allting. Godingarna kommer ifrån Monki, weekday, bikbok och modekungen! MUSFILLIBABBA

Känner så här på efterhand att mitt matteprov idag inte gick så värst bra..men annars är det bra, nu ska jag bara plugga till nästa prov och ikväll bär det iväg till sundsvall för träning!!

fields of gold

Med första bilden ville jag nog mest säga att jag vill ha sommar(även fast hösten är mysig) och så är den lite tillängnad Selmört!! hihi
Andra bilden.. JA jag vill åka Loangboard, var ett tag sedan nu!

galet

Efter tacos, kladdkaka och ett skönt varmt(!!) bad i karet kom vi på den brilliantaste leken. Den gick ut på att utföra olika uppgifter i lag och knäppa kort eller filma dett. tex. knäppa kort med en 20årig kille, åka bil med någon + typ 15 uppdarag till.
Jag och Stina (the team) cyklade runt hela stan, kämpade, ringde runt, skrattade, skämde ut oss men OJ vad roligt det var! Galet rolig kväll...

klippt


JA idag har jag klippt mig, hela 10cm fast  det snyns inte så mycket inte på dessa bilder iallafall.
Igårkväll var det garagefilmkväll med klassen som stod på schemat riktigt mysigt. Måste bara säga att jag gillar min klass väldigt mycket!!
Ikväll ska jag till Jennifer för att fira henne!!

INTE


ph från Yran, det regnade tyvärr en dag..
Ne regn är inte bäst! Imorse när jag skulle cykla till skolan regnade det och jag hittade såklart ingen regnjacka så min jacka blev helt genomblöt.. KulT. Men jag ska inte klaga eftersom det är Tisdag och vi bara hade 2lektioner idag!
Ne nu ska jag fortsätta plugga till mitt Kemiprov imorgon!

ja tack!

Skulle inte tacka nej till att stå framför dessa killar igen och bara njuta av grym musik!

r-r-ring


Två ringar från marknaden!

jackan

Min nya skinnjacka från Åhlens! Gillar den starkt!

I can´t stay

Tischa och kofta köpt isommar kom på att jag glömmt visa dem. Bilden är tagen av Kasper en mysig sommarkväll.

GRATTIS!Idag fyller denna underbara tjej år! Grattis Jennifer hoppas du får en superdag!

Execution song


Johnossi..Alltid lika bra!!
Efter en skön dag med bara 2 lektioner ska jag nu lyssna på musik och baka en äppelkaka! Sen drar jag iväg på träning, får se hur foten pallar det.( har stukat den) Hopas eran tisdag har varit riktigt bra!

dreamcatcher

köpt på marknaden

overkligt


Det känns helt overkligt att en 14årig tjej faktigst dog här i hudiksvall i går. Fattar inte att det har hämt och tänk om det hade varit någon i min närhet. Plötsligt känns vissa saker väldigt oviktiga och vänner, familj betydligt viktigare... Varför är livet så himmla orättvist? Allting är så himmla ovekligt!

Vila i frid...

ombyggnation

håller på att fixa och trixa lite med designen som ni kanske ser! hoppas ni haft en utmärkt helg!

vi blir aldrig som dom från stan

// shorts-? // skjorta-seconhand // linne- weekday // halsband-gjort själv //

I can feel a hot one

ph 1&2 tagna av mig
3 tagen av hanna

Nu sitter jag här isängen och funderar på att gå upp, Jag har sovmorgon till halv tolv (vilket jag har varje tisdag) så jag väntar nog en stund till. Längtar tillbaka till sommaren så himmlans mycket även fast det kan vara mysigt med höst, men tänk en dag på stranden och solen steker!!

++

har varit borta på gymnastikkurs hela helgen därför dålig uppdatering. Just nu vill jag bara sova eftersom min mun är full av blåsor kan vara det värsta som finns , men först måste jag träna på glosor. Ska försöka förbättra uppdateringen under veckan! Hoppas eran helg har varit riktigt skön. sovgott!

t.r.ö.t.t

Nu ska jag äntligen få min efterlängtade sömn efter att ha blivit nollad (riktigt kul.t), sovit ca. 2.5timmar, gått iskolan från 10.10-15.00, varit på sisu"möte" och haft gympa uppvisning! Imorgon väntar en ny spänande och utmanande dag (ehe) och skola från 8.00-16.00 käns tungT!

RSS 2.0