when I look at you

Ringen köpte jag idag på JC och armbandet har jag fått av cissi efter hennes egyptenresa! tack!

Det var ju ett tag sedan nu.. och mycket har hänt. eller?!?!
Men i morgon händer det iallafall grejer för så åker jag till Undersvik (!!) kommer vara där i tre dagar och sedan kommer jag tillbaka med kanske lite bätter bloggning än de senaste veckorna!
Tjarå, njut av lovet nu!

18 oktober

så här såg det ut från mitt fönster imorse! riktigt fint
Dagen har flytit på gansak bra, en redovisning, raportskrivning och nu fortsätter jag på den spåret med samhällskunskaps plug (Tjoho!!) sedan träning.
Hoppas eran måndag har varit bra!

just nu

så här ser det ut just nu!

dagen: trampolinkurs 09.00-15.00 jag klarade den!!! sedan har det varit plugg till tusen. Nu ska jag forstätta mitt pluggande och läsa ut Ondskan!

awake my soul

ph av mig på YRAN!  vill tillbaka

Idag är det onsdag, imorgon är det torsdag, sen är det FREDAG! veckorna går så himmlans snabbt!

sigh no more

Nu hade jag tängt ladda upp bilder på kläderna jag köppte i sundsvall igår... men bilderna blev inte så bra så jag får ta det senare, kan kanske bero på att min kamera inte är helt frisk för tillfället( jag har inte tappat den, inte alls *host*). Så det blev en bild på min fina dömfångare.
Nu ska jag fortsätta med min sysselsättning av att göra massa saker vilket resulterar i att inget blir gjort! Ha en trevlig söndagskväll gottfolk!!

dancing on my one

1: våra fina helkroppsdräckter!
2: Jag med 60-tals sminket!
3: Fina Emma!

Bilder från uppvisningen i Onsdags!

Tisdagens// tröja-monki // cykelbyxor-mammas // korshalsband-ur&pen //armband-snö //

Rosor

ph: jag
Den jobbigaste skoldagen avklarad, imorgon är det tisdag och sovmorgon till halv 12 himmelskt!

fredag 1/10

I fredags jobbade jag på Sunfabs kräftskiva/personalfest. Vi var 6st utvalda från truppen som fick servera stå i baren och diska, för detta fick vi förståss pengar som går till gymnasteradan nästa sommar.
När vi hade jobbat i ca. 6timmar ätit ett halvt paket kräftor var och diskat ett antal gånger, tyckte jag och Fredrik att det var dags att få lite ny energi. Så vi bestämde oss för att dricka lite kaffe, Fredrik tog den utsökta (ehe) drycken "caffe chock" och jag kaffelatte, efter två koppar var vi peppade till 1000.. men då hade alla börjat gått hem.. och det blev lite problematiskt med det där att sova efteråt.. Men gasnka roligt var det iallafall att jobba.

&

Har haft ganska fullt upp hela helgen vilket kanske märkts här på bloggen.
Men nu sitter jag och pluggar på lite glosor i sista minuten och imorgon börjar ännu en ny vecka hoppas den kommer att gå lika fort som de första 5veckorna i skolan har gjort!
Hoppas ni haft en bra helg, imorgon kommer kanske lite uppdatering.

RSS 2.0