HEJDÅ HUDDIK

Nu åker jag på roliga äventyr ses om 1 1/2 vecka :D

no insperation till en överskrivt halv sju på morgonen


Nu sitter jag här och har inte packat ett minsta dugg! Idag åker jag till nyköping sen vidare direkt till undervik och från undersvik till Östersund! KOMMER ATT BLI GRYMT! men jag har alltså packning för 1 1/2 vecka att se fram i mot  + att jag ska jobba.. hur ska jag hinna?? jaja det löser sig! Nu ska jag cykla till jobbet!
ps. vad tycker ni om min nya header ?? har några andra på lager ocksÅ! .ds.

solen i ögonen

Lite bilder från en mysig seglingshelg!

...

Ingte så bra uppdatering!! men det finns en förklaring: Det är sommmar och vädret har varit på topp och jag har inte kännt mig så pepp på att blogga! Men nu när det är lite mulet kanske man skulle ta och fixa några inlägg?? får se hur det blir med det! tjing

A walk to remember

Klara har varit i Glada-hudik i två dagar!!!! Men tyvärr blev jag sjuk igår.. Men vi hade kul ändå vi åkte loangboard (nehe), vi taggade inför YRAN, vi pratade och vi solade i skuggan! Grymma dagar helt enkelt!
Nu ska jag halvsova framför filmen "a walk to remember" och försöka bli frisk med hjälp av nässprej, alvedon och Cvitamin!! Hatar att vara sjuk och så klart blir jag det under sommarens finaste dagar. KUNG!

gatufesten 2010
1:HOFFMAESTRO var GRYMT!
2:JOHNOSSI var också GRYMT!! 
3: Teddybears GRYMT!!
4: Vi han även med lite skummdisco!

Kvällen började med en bussresa i 800 graders värme och ca.30 personer för många på bussen men vi kom ju fram. Sen såg vi så klart Johnossi(!!), Hoffmaestro och teddybears. Vi var även in på "skummparty" vilken var grymt kul, men mina fötter mår inte så bra efter att ha gått flera timmar i blöta skor. 02.20 tog vi en svalare och mindre proppfull buss hem. Väl hemma var klockan ca. halv5 och jag, Krickan och Jennifer tängte att det inte var någon idee att gå och sova eftersom det redan var morgon, så vi hämtade våra loangboards och tog en runda runt stan! Sen sov jag en godsömn till kl. 12 då jag och Krickan åkte till Malnoch halvsov på stranden!
Det var verkligen en grym kväll/natt.!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bussresa, JOHNOSSI, HOFFMESTRO, gatufesten !!DET KOMMER ATT BLI GRYMMT!

40 gratis bilder att framkalla! någon??

Photobox är en jätte bra sida där du kan framkalla bilder! Om du skriver din mail i en komentar och sedan blir medlem i photobox.se kan jag bjuda in dig och du får 40 gratis bilder !! bra va?

worried ground

en bild på fina Ylva får avsluta dagen! nu måste jag verkligen sova ska upp kl6 imorgon för att jobba! ciao

pics

Några bilder från undersvik.. vill tillbaka!!

ååå vilken härlig da ,nanannananannanan

Måndagen började med sommar jobb, sen "friskis och svettis" iborgarparke, jag och Hanna åkte lite LB sen måste hon hem och jag fortsatte min runda med Krickan och vi blev jagade av änder och åt god glass på Donken! NU ska jag sova!!

hemma!

en oredigerad bild från förra året på Junli 09!

Nu är jag hemma efter en supermysig vecka på undersvik! ♥ Det har tagits ca.5000 bilder under dagarna som kommer upp här nån gång. Nu ska jag sova en liten stund är sjukt trött.

RSS 2.0