Vi Kommer Att Dö Samtidigt


kaspers tavla !!


kasper och mer av hans tavlor!!


Mirandas tavlor


min nya klänning.

Idag har jag varit på stan med Sanna det var jätte mysigt jag köpte klänningen åvan. Sanna köpte en jätte snygg kofta och armband sen åt vi på dakås. Jag och Krickan åkte sen till Kaspers m.fl. venisage. WOW! vad diktig han är och alla andra också värt att kolla in ..


see you later aligator

Nu är matte provet avklarat det gick faktiskt ganska bra. Nu snart ska jag träffa SANNA! på stan det känns som en evighet sedan vi sågs... idag melllan kl5 och 8 har kasper venisage på 316 kubik jag ska dit!

The end

Nu vill jag bara att denna vecka ska gå så att det blir prao och sthlm jag längtar så mycket. Men nu ska jag på träning snart och imorgon är det matte prov så sen blir det plugg..

Five Fingers On My Handsvart ring- H&M, ring med Röda stenar- kum kum (mammas)

Big City Love


All Day Long

Idag har jag varit på håstaholmen från 10.30-1730 en hel dag helt enkelt. Först tränade jag själv och sen var jag tränare åt kill truppen och redskap 13-15år,sen var jag tränare för trupp2. Så nu ska jag bara slappa och kanske lite läxor.


Middle Class

Nu ska jag på träning snart men uppdaterar later. I går var jag föresten med några roliga flickor tack för det.


Slipping Through My Fingers

skulle inte tacka nej till någon av dessa ..


å.t.e.r.t.r.ä.f.f.


                      

 
 

 
Nu har tiden som konfirmand verkligen tagit slut .Det känns inte bra att det nu aldrig kommer att bli som lägret. Men återträffen var en riktigt rolig helg.


artist edition

min nya dator !!


U-VIKHär kommer några bilder från junli 09 eftersom det är återträff på fredag TAGGAD!


Yeeess !

Idag kom min kamera tack ANA <3 så nu blir det uppdatering snart

"marknan of 2009"

Nu var det marknan igen jag har tyvärr inga bilder eller nått eftersom min kamera är i uppsala. Min mobil vill inte fungera när det gäller att ladda över bilderna till datan. Men marknan har vell varit helt okej förutom att jag har varit ganska förkyld. Jag har jobbat, gått runt lite med Krickan, Sanna, Agnes, Selma , Olivia mfl. Idag gick jag även med Cissi och Hanna. Det känns som att man har gjort marknan några gånger nu och det är ju så dyrt. Skulle nog klara mig utan den men det är ju andra sidan ganska kul att gå runt och äta godis. NU har jag äntligen skaffat SPOTIFY ! KRICKAN!! så nu lyssnar jag på Lykke Li

föddes en morgon i juni en helvetes natt 24 timmar för att jag skulle våga ut och jag kämpade för att få va kvar där inne med mamma å ja ...

sitter och lyssnar på laleh och kollar på gammla bilderl. Idag har vi bara en lektion och sen marknaden...


en till ...


sjukt snygg enligt mig..

UPPSALA !!

Har varit i uppsala i helgen och hälsat på Lovisa och några andra från konfan. Det var jätte mysigt vi var bland annat i stadsparken och där träffade vi lite rolga personer. Vi köpte mat och åt hos CJ sen. På söndagen åt vi lunch och satt vid " vågbryggan" där hade vi också tyst tund. Det har varit en jätte mysig helg. Nu måste  jag snart bestämma mig vart jag ska praoa inte det lättaste.

kram


RSS 2.0