-

jag har inte bloggat för att vi har haft så  många prov och tängte att jag skulle fokusera på att plugga. Så nu kommer jag tillbaka med nya friska tag.Så skönt att det äntligen är LOV!!

Min Dag I Bilder

 ....................................................................

I dag var jag på sjukhuset för att ta bort mitt gips trodde jag. Men jag fick istället veta att jag måste ha det i 2 veckor till. Allt blir så himla jobbigt som att klä på sig duscha och jag kan inte träna! men doktorer vet vell vad dom gör. Men det är så himla iriterande!!!!!

STHLM

Vi var på musikalen "Hair Spray" den var super!

 


detta följde med mig hem från stockholm.man vet aldrig vad som väntar....

Det blev ingen prao på fredagen för mig. Min arm hoppade nämligen min armbåge ur led på träningen på torsdagen så jag var på akuten sen på natten. Så nu har jag gips som jag ska ha tills på onsdag. Det blir förmodligen ingen tävling för mig i helgen... Men i fredags åkte jag till stockholm trots . Vi var på hair spray den var jätte jätte bra. Vi var även på stan jag köpte lite saker. Bilder kommer snart...

Prao #3

Onsdagen och torsdagen på salongen har varit bra. Jag får tvätta fleras hår nu men annars är det mest att kolla. Men det är faktiskt jätte interesant. Jag åt lunch med Selma och Kasper i onsdags och i dag hade jag med mig matlåda. Just nu är jag sur på alla lärare som inte ger ut tillräckligt med information före ett prov. Jag har tyska och musik prov nästa vecka plus att jag har svenska arbete. Aja det går nog bra ska du se.

Prao #2

Idag var den andra dagen på salongen. Jag har fått skölja ganska mångas hår idag. Har även fixat lite små saker. På lunchen gick jag och Selma tll Jambo och åt. Sen gick vi runt i stan och intervjuade folk. Eftersom Selma praoar på HT skulle hon ha hand om dagens fråga som var "handlar du begangnade saker på nätet". Det var nästan ingen som ville vara med på bild. Men jag kommer i allafall vara med i HT i morgon. Det kommer selma också läs gärna hennes "artickel".

Prao #1

 

Jag praoar på en frisörsalong som heter "Salong Marikas". Idag har jag fått hjälpt ill att klippa och färga mamma och sköljt hår m.m. Det är jätte roligt jag känner att jag har väljt rätt prao plats i alla fall.
1. min nya frisyr 
2. salongen 
3. "salong marikas"
 


gymnastik/minibuss/gävle

Det blev tyvärr inga bilder men en "halv novell" kanske räcker. 
jag vill börja med att säga att jag vill ha en ny gympahall lika som gävle (där jag var på läger).Vi åkte i en mini buss till gävle Bävern och Biffen satt längst fram och dunkade musik. Vi tränade hela dagen och på kvällen tog vi en tur med minibussen och Ida körde. Vi skulle åkt till kvantum men vi kom till en bondgård så vi fick åka tillbaka och handla efter maten istället. Vi kunde äntligen köpa vårat godis och sen blev det film med projektor så vi satt i gropen och tittade. Idag tränade vi också det gick faktiskt ganska bra. Men nu har jag sån träningsverk att det krampar i mina axlar.Trots det har det varit en bra helg. Imorgon börjar praoen peppad.


I´m Good, I´m Gone

I morgon drar jag till Gävle på gympaläger ska bli riktigt kul! Så jag kommer tillbaka på lördag med mycket bilder får vi hoppas. Också vill jag säga lycka till Krickan som ska till stockholm och praoa det kommer säkert att bli skit kul.

nu är det fredagsmys

JAA! jag klarade MVG tiden på skolan. Jag och Selma sprand 3 varv runt lillfjärden  på 32.25min. Idag ska jag träna trupp 2. Efter det ska vi äta indisk mat hemma och cissi hänger på. Men nu ska jag börja läsa "så länge vi båda andas ":D 


True Colors


syslöjd/ring.se


Orientering & Muffins

Idag har vi haft orientering på västra skolan. Det är så att alla nior har det. Jag och krickan gick ut hårt och tog mvg banan. Det gick väldigt bra eftersom vi fick lite eller mycket hjälp av Anne. Så vi fick sluta nång gång innan ett. Så när jag kom hem tyckte jag att jag hade förtjänat muffins så det vad bara att sätta på ugnen och sen börja baka..


RSS 2.0