jag känner mig ganska nyttig just nu ...det går nog över

idag skulle jag träna fotboll och jag kom till glysis och var jätte peppad men då var det visst ingen träning. då blev jag jätte sur. så när jag ändå hade träningskläder på mig tog jag en springtur ... på en fredag det har nog inte hänt många gånger. Men nu ska jag duscha och sen försöka att inte röra mig så mycket på hela kvällen.. :D

kram

sundsvall...

igår var jag i sundsvall men HANNA. Vi åkte dit med pappa kl.10 och sen var vi där tills kl.14.30. Vi åkte tidigt för att jag skulle träna kl.16. Jag köpte två kläningar och en kameraväska allt från hm (divided). Jag har ingen kamera för tillfället den har Elin med sig till Turkiet, men bilder kommer sen. Idag har jag bara städad rummet och bakat muffins. Imorgon ska pappa till oxford så jag ska sova hos farmor och farfar i typ en vecka så det blir nog inte någon bloggning då. Men ha det så bra tills dess..

kram

one day whit my best friend

Idag har jag varit på stan med krickan vi tog en fika på dackås.Sen en runda på stan. Jag köpte ett par zebra tights, en långärmadtröja och en svart ring på H&M (bilder kommer). Krickan köpte två snygga tröjor. Sen åkte vi hem till mig och åt. Vi hoppade studsmatta och njöt av det härliga vädret. Sen fick vi sån sommarkänsla så  vi åkte till ica kvantum och köpte jordgubbar och choklad. Sen smälte vi chokladen och doppade jordgubbarna i det mmmmm... säger jag bara. Sen kollade vi på nån film på teve jag mins inte vad den hette. tack för en härlig sommardag krickan.

kram 

Då var det klippt igen..


I dag såg jag ut så här och på det mammas gamla jeans jacka..

Missade a-passet i dag för att jag skulle klippa mig. Det blev bara topparna (som det brukar bli) men det blev bra i alla fall. (har inte klippt mig på bilden)

kram

jcjcjcjcjcjcjcjc

shorts 99kr  , t-shirt 49kr , halsduk 5kr allt från jc

i söndags....

 bilder från barn uppvisningen                                                                                      
                                                                                      1.jag och cissi fick vara men och vara nalle-maja eller brummelisa (kommer aldrig ihåg vilken det var)
2.Tessan och Maria satt bara på sidan och såg coola ut
3.Iris och hennes kompis


bildbomb från lördag


1.mitt 60-tals smink och håruppsättning
2.jag cissi och emilie "snobbarna" <3
3.stina och ida "raggare"
4.vi lekte med kuliserna
5.jag och cissi som cheerleaders
6.the cool boys fredrik och joel
7.jag och emelie

en grymt rolig vecka med uppvisningen happyville
älskar er trupp4 <3

Happy ville ....

jobbig men rolig vecka skulle jag säga. Har haft träning och föreställningar varje dag. En engelska redovisning och ett tyska läxförhör så har man ganska fult upp. Nu är det bara en dag kvar med föreställningen happy ville det ska bli skönt men ändå tråkigt.  Men sen blir det nya tag med RM!! längtar 

kram 


RSS 2.0