nitar och mer nitar

   

ett nitskärp från second hand blev ett armband. och gjorde ett par jeans shorts och skor lite roligare. (skorna är också från secon hand)

i går kväll: "Austrailia" med Cissi och Sandra :)

i kväll: "yes man" och "juno" med Selma :)

kram

JUNLI - 09

Det här är bara bilder från själva konfirmationsdagen. Har inte fått de andra än eftersom ana har min kamera. Jag vill bara säga att de 4 veckorna i undersvik har varit några av de bästa veckorna i mitt liv, jag kan inte fatta att det är slut. Det kommer mer bilder sen (när jag fått min kamera) jag tror inte att man kan fatta hur roligt det är om man inte har gått lägret själv ♥

kraaam till alla junlisar


x-tine och malvbert

Igår va jag med krickan (x-tine) vi bakade silvia kaka och åt upp typ halva :) vi tog även ett dopp på maln.Sen åkte vi upp till kattis och hoppade studsmatta med lisa och hanna. Krickan hjälpte sen mig och hanna med designen till smycka mej tack det blev super :) sen sov jag över hos krix. Idag blev det beck och maln. Sen springning runt lilfjärden jag och cissi sprang 4 varv (8km) . Nu: Håkan Hellström och pyssel <3

kram

smyckamej.blogg.se

     
  

Kolla in min och Hannas smyckesblogg. Där kan du köpa smycken eller bara få insperation. Det här är bilder på några av våra smycken.

kram

inget göteborg för mig...

rubriken talar för sig själv. Jag får inte åka till göteborg och träffa ana, lovisa, cajsa, andreas, peter och anton för mina föräldrar. För jag ska till gotland och massa andra ursäkter som föräldrar kan komma på jag vill så himla gärna träffa er varför blir det så här ..............


Junli 09´s sjungande diskodansare..

..är här hos mig! I förrigår kollade vi på anastacia och år chips. Hela dagen igår gick vi på stan och gjorde några riktiga fynd :) Sen gic vi på Harry Potter och halvblodsprinsen. Nu sitter vi och kolla på mitt liv som popstjärna :)

ramses! låt mitt folk gå..

  
eftersom det är så dåligt väder så ska jag kolla på Josef drömmarnas konung och prinsen av egypten det var så längesedan. eller inte prinsen av egypten men men ...

kram


sa du sten?Ana har min kamera i uppsala så jag kan inte lägga upp några av de typ 500 bilderna från konfirmationen. Men det kommer och idag kommer klara det ska bli super kul vi ska gå och kolla på harry potter med krickan med flera imorgon för det var fullbokat i dag. Nu sitter jag bara på mitt rum och har nyss packat upp det sista och nu var allt som vanligt igen.. (jag kan inte ens förklara överskriften men junli09 förstår nog)

kram

om du blundar nu..

jag ligger just nu i sängen och gråter till om du blundar nu våran egen godnatt sång. Jag saknar det så mycket så jag kan inte beskriva det .. 

kram  

hemma efter de bästa veckorna i mitt liv

nu är jag hemma igen efter 4 underbara veckor i undersvik men underbara människor. och efter en vecka  i goteborg på gothia med underbara kompisar. Jag längtar så mycket tillbaka till undersvik men kan inte jlar mig utan mina kompisar här i hudik heller. Imorgon kommer Klara till hudiksvall och sover hos mig i två nätter det ska bli så himla kul. Vi kanske ska gå på Harry Potter (som jag har längtat) och ligga på stranden.Nu ska jag sätta mig vid min nya symaskin äntligen !!!
kram

RSS 2.0