får tiotusen till en data av pappas jobb bara så där


funderar på denna modell. Men vet inte riktigt ...

skulle känna mig fin med detta runt halsen

 

tjejer och teknik

                     

det har nu gått ett par dagar av lägret det har varit skitkul. Idag var vi på HT och fick leka med deras kameror i en timme och sen pothoshop. Temat var udda vinklar detta är resultatet av hannas och mina bilder man skulle välja ut två var. Stupröret och blommorna ar mina ich de andra hannas.En bild blev lite liten men men. NU:springa medCcissi och sen Hanna och Cissi i Hannas stuga.

kram


jag står inte ut längere

idag har varit en riktig slappar dag jag har läst och städat och läst. Det känns som att det är som första veckan efter undersvik just nu jag längtar tillbaka så otroligt mycket. + att jag har träningsverk i hela kroppen efter som det var första träningen i förrigår och jag och cissi sprang i går ..

kram


när jag hör din röst

nu har jag läst ungefär halva andra boken i stephenie meyers serie. Den är inte lika bra som den första men värld att läsa endå. Jag har även sett twighligt filmen var inte alls lika bra som boken men ändå helt okej. I går var jag på "sykurs" hos hon som jag köpt eller mamma och pappa köpte den av. Hon visade mig massa bra saker occh nu kan jag det mycket bättre. Men så klart bara för att jag har lärt mig den så gick den sönder i dag och vi fick lämna in den. Så nu får jag den inte förens nästa vecka ... Nu ska jag sova för imorgon blir det tjejer och teknik

tack sanna för två mysiga och behövda dagar i flecka ♥(eller hur det stavas)
kram

om jag kunde dröma

jag har tillbringat kvällen framför boken om jag kunde dräma som jag fick av mina kära vänner när jag fyllde år. Och har först nu tagit mig i kragen och börjat läsa. Alla har sagt ett den är så himla bra och att man blir beroende. Jag tängte först att den inte kunde vara så bra som alla sa, men som tony erving brukar säga den är helt otroligt bra. Jag vet inte vad det är men man blir helt bessat , så nu ska jag ta och fortsätta att läsa och sen sova. För imorgon ska vi till fårö och bada och kolla på raukar och sånt, till fårö åker man båt och det betyder att jag kan läsa på båtresan :) Det bästa är att pappa har köpt den andra boken "när jag hör din röst" till mig som semester present tack tack.

kran och godnatt

g.o.t.l.a.n.d

sitter just nu på min madrass i en prästgård där vi bor och ska bo i veckan. Och runt om mig sitter 3st nyfikna men trötta barn elin, gabriel och marcus. Vi ska snart sova för "i morgon är en annan dag" som gabriel brukar säga. Imorgon ska vi till stranden och steka hela dagen. Idag har vi gått inne i visby på medeltidsveckan och inne i stan. Jag har köpt tre klänningar ett armband och en jacka/kofta och ska köpa ett par glasögon tror jag.. men nu ska gabriel ta på sig sin pydjamas och krypa till sängs god natt.

kram

RSS 2.0