magi en Söndag

Brunch efter 5h jobb, Marknad, Fika och sommarväder = en fulländad Söndag i Berlin med Kajsa och Signe 

Freitag 17.10.14

I fredags drog gänget och åt koreanskt till Middag. Sen hittade vi en pinigsklubb och spelade rundpingis på högsta allvar. Sedan vidare på U-Bahn på hiphopkonsert som vi tröttnade på vilket ledde till dans hela natten på favvobaren. Fiiiin Fredag 
Lördag jobbade jag mucho och nu Söndag ska jag också inleda med några timmars jobb. 


five weeks in Berlin

Okeeej, nu har jag varit här i mer än 5 veckor. Känns långt fast ändå kort, svårt att bestämma mig för vilken kännsla som vinner. Here are some pictures for you to enjoy 
Lets start with some culture and history. Lite sånt här ser man överallt i Berlin, mycket historia i denna stad. 
På tisdagar går jag och Kajsa på marknad och handlar bland annat 2kg äpplen för 13kr.
Kanske står signe och poserar framför baren Schokolade (asså en bar som heter choklad, kan det bli så mycket bättre?!) efter att ha dansat av oss. 
Min vardag består just nu av tyskalektion på morgonen och lite extrajobb på café då och då, har ju lyckats skaffa mig ett litet jobb. Klapp på axeln och tummernupp-selfie tjarå

Oktober

Solen lyser fortfarande här i Berlin även fast Oktober har kommit. 
Kanelbullensdag firades även här, traditioner ska väl hållas?!
Våran dörr omringas än av blommer och en fin rosa fasad. 
Männiksor sitter på utesevereingar och äter brunch hela dagen lång. (medans jag äter lite havregrynsgröt, men jag är glad ändå) 
 
Berlin blir mer och mer intressant för varje dag och jag gillar det verkligen. Jag kan säga att Berlin är en av mina favoritstäder nu efter en månad här. 
 

picknick

Igår var vi på picknick i Volkspark Friedrichshain
Vädret var på vår sida och hela Berlin var i rörelse eftersom som det även var deras nationaldag
 
Här är lite gatukonst och middag. Senare kom David och Signe över och vi kollade på Idol och pratde långt in på natten. Mysigt värre. 

02.10.14

Denna fina kyrka är just nu min granne och den agerar väckarklocka på söndagar kl.10, alltid uppe med tuppen. Mauerpark ligger även på lagomt avstånd för att göra morgonpromenaden extra fin. 
I går spelade jag faktiskt tennis en på en bar, rundpingis med nya bekantskaper.
Sen har ni även en bild på min halsduk mest som utfyllnad..
Idag blev det marknad med allt för god mat för att kunna motstå, till middag blev det en indisk-wrap som vi sent kommer glömma. Nyss var jag och kollade på basketboll med Alina och hennes vänner på O2 arena. Berlin vann och allting slutade gott. 

RSS 2.0