meet up at starbucks?

Miss all those starbucks-moments with my host-family and my friends.
Kansas I miss you 
 

saturday

Mys-lördag med Hanna igår. Som började med sushi och sedan mys i hög bestårnde av WTV-planering och lite te. Självklart begav vi oss även till högsgården med lite andra fina för att lyssna på stjärnorna Boufa Boufa, så otroligt duktiga!! 
 

****

Gillar den där kännslan när rummet är städat och jag kan sitta och kolla in mina fina detaljer. 
 
 
 

minus grader rensar luften

Köpte mest en sjal för att det var tusen grader kallt när jag skulle gå hem. När jag kom hem upptäckte jag att den faktiskt var fin att ha till svata kappan! Från H&M 

21-1-14

Känner mig sådär otroligt inspirerad så att man inte vet vart man ska ta vägen med alla tankar och idéer. Först och främst vill jag ta ett flyg och se en ny del av världen, först på listan ligger just nu Berlin efter det finns så klart många länder att bocka av. Men en sväng till Berlin och hälsa på min Tyska vän Alina skulle inte sitta fel. 

 

Jag ska faktiskt få bocka av ett ställe i världen redan på onsdag då jag mamma och mina systrar ska till Alperna, Chamonix. En weekend i Franska alperna med skidåkning och upptäcksfärder, det ska bli minst sagt trevligt! Innan dess ska jag hinna med det vardagliga vilket är lättare sagt än gjort!

 

Time for Cookies

Fick lite lust att baka såhär på en tisdag! Det hela resulterade i fika bestående av cookies och mjölk. 
 

Lyx-lördag
Första gången på länge jag inte jobbar på en lördag och det firades med lyx-middag! Tre rätter på raken med fint sällskap i köket och till bords. Till kaffet bjöds det även på sällskapsspel på blodigt allvar! 

RSS 2.0