sports

Vet inte om jag redan visat Tennis lagfotot har ar det i alla fall! Hade en super sasong med alla tennis tjejer nu maste jag bara halla upp lite nar sommaren kommer sa ska det nog bli bra. Men nu nar det ar over sa har jag faktiskt provat pa balett pa en dansstudio i varan stad, det var superb! Tror att jag ska fortsatta med det for att fylla upp mina dagar lite mer. Kramar

Kommentarer
Postat av: Nathalie - bebis på väg ♥

Tack snälla den kommer från SBT (style by tyra) men det var ett tag sen.

2013-01-11 @ 11:34:52
URL: http://www.nathaliegustafsson.blogg.se
Postat av: Stinaaa

Ja det måste vi!!! Bestäm dag och tid du, så är jag redo :D

2013-01-11 @ 17:30:53
URL: http://axlundstina.blogg.se
Postat av: Anonym

Hejhej! Jag har lääänge funderat på att åka till USA för att gå high school. Min största rädsla är att inte få några kompisar. Jag menar, vem äter man med första dagen? Hur tar man kontakt med nya folk? Är det lätt att komma in? Känner man sig alltid utanför eftersom dem andra känt varandra länge?

Skulle vara JÄTTE tacksam för ett svar:)

Hoppas du fortsätter att ha massa kul!!

Svar: Hej hej! Jag tycker du ska sluta fundera och bara gora det! Jag hade ocksa denna radsla innan jag akte men det ar inget att oroa sig for. Forsta dagen ar laskig men om du sager att du ar fran sverige kommer alla att villja prata med dig, sa bara du tar det forsta steget sa kommer det att ga superlatt.Nargra sporter tex. tennis borjar innna skolan sa da kan du ju fraga nagon i laget vilken lunch dom har och om du kan sitta med dem. Jag har blivit valdigt nara mina grannar som ar samma alder sa dar har du ocksa ett tips att kolla vilka som bor i ditt kvarter. Men som sagt det ar inget att oroa sig for det ordnar sig och forsta dagen ar alltid den jobbigaste sen blir det bara battre. och vad ar coolare an att vara svensk?
hoppas du fick ett bra svar tack.
None None

2013-01-11 @ 18:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0