photo-wednesday

Idag har jag tagit bilder på Grace eftersom hon ska ansöka dans-college nästa år och måste skicka in bilder med ansökan. Fotografering blir bara roligare och roligare nu när jag har tagit lektioner i både foto och photpshop. Hoppas allt är bra i Sverige. Snöiga (ja det snöar här igen) kramar från Kansas  

2 hours in heels

Idag efter skolan har jag spenderat 2 timmar i klackar. Har lart mig how to hit the runway..! Jag ska namligen vara med i Schylers fashion show den 19 februari, det ska bli mycket roligt och jag larde mig mycket idag. Jag menar jag ar mer av en dr.Martens tjej den klack tjej.. hehe men nu har jag fatt lite nyttiga kunskaper.

Gone Forever

Mina grabbar har kommit ut med en ny song! blir aldrig besviken!

Sunday

Började söndagen på Starbucks med Nocholsen systrarna och våran youth group ledare för en liten pratstund sedan vidare på mässa. Sen tillbringade jag dagen hemma hos Kati med SG och påbörjade min bucket list scrapbooking, kommer ta en evighet att genomföra men det kommer bli snyggt.

Idag är vi lediga eftersom det är Martin Luther Day, så jag har pluggat och kollat på Obamas Presidential inauguaration i princip hela dagen. 


safe haven

Helt otroligt att jah kunde spendera typ 2 timmar såhär utomhus idag. Det är jannuari och jag kunde sitta utomhus i shorts och nästan sola lite.. förvirring! Men om två dagar ska det vara typ 3 plusgrader så vädret ändras ganska snabbt men ändå underbart!  (Jag dricker inte starbucks every day det här är min återanvändbara kopp och det är faktiskt te i den på bilden.. ehe om någon undrade)

It was a hundred degrees below zero...

Listening a lot to Frank Zappa these days. 
Yes now you know. 

Behöver hjälp med kända Svenska låtar och artister som jag kan quiza mina amerikanska vänner på? Ska göra en spellista och se vad dom går för! Förslag? någon? 

***************

Kollade på lite bilder från i sommras och upptäckte att jag har det mesta i iPhone-bilder. Men jag hittade denna fina bild från studenten och saknade mina fina lite extra!(Ray Ban vänner hihi)  Hoppas ni mår bra saknar er massor och ni förstår inte hur bra ni är!! Kramar  

Baka Baka

Kladdkaka på Americanskt vis. Smakar till och med lika gott som i Sverige! 

Drill team

Ikväll åkte jag och Kati iväg och kollade på Grace när hon dansade i en skoldanstävling. Det var kul att se och gudars så bra hon är helt otroligt, hon vann singeldansen förra helgen och imorgon får vi reda på hur det gick för henne ikväll. Saknar gympan och att dansa lite extra när jag går och kollar på sånt här men blir väldigt inspireread på samma gång. 
Ja skolan har ett team äen i dans: olathe east talons! Also love katis fashion pose! 

sports

Vet inte om jag redan visat Tennis lagfotot har ar det i alla fall! Hade en super sasong med alla tennis tjejer nu maste jag bara halla upp lite nar sommaren kommer sa ska det nog bli bra. Men nu nar det ar over sa har jag faktiskt provat pa balett pa en dansstudio i varan stad, det var superb! Tror att jag ska fortsatta med det for att fylla upp mina dagar lite mer. Kramar

SPRING BREAK

WOOOOHOOOAAHAHH! I'm going on a discovery tour to the Californian cost in March! Fick det I julklapp av mamma och pappa! SO exited!! Kommer att se the Hollywood sign, San Francisco, the golden gate bridge, China town, undiversal studios and a lot more. Thanks thanks thanks for the world's best Christmas present! Can't wait to go!  


6th hour

Hey hey from Nick and Carl!! We are going to take some awesome pics this semester! woohho for photo!

julklapp

Fick denna High School jacka i julklapp, det var en av allt för många julklappar. Vet inte om den kommer användas så mycket men det är definitivt ett bra minne att ha och inte mist ganska coolt. 

Hoppas alla där hemma hade en fin julafton jag hade minst sagt en bra jul, min första utan min familj, den andra i ett annat land men den första i Amerika och ja dom gör allt större här i Amerika. Det var även jätteroligt att prata med släkten på Skype på Christmaseve kändes nästan som jag var med där hos farmor och farfar som vanligt hehe. Vad skulle vi göra utan Skype(den svenska uppfinningen).

Sorry för att alla mina inlägg ar tråkiga med dåliga bilder men det får vi leva med just nu! kram 

 


juligt

Efter att jag vaknat upp hos Carolina och firat henna var det sig av till en julig dag hos Grace. Vi bakade kollade på julfilmer och pysslade iklädda ugglysweaters. Även vi hade julklappsutbyte och Kati visade sina svenska kunskaper (med hjälp av google translate kom det fram senare). Det var nog här jag började få julkänslor på riktigt och nu är julen över…. 


Christmas dinner

 
En vecka innan jul bjöd SG in till middag och tjejerna kom över för middag och julklapps utbyte. Det var en mycket fin kväll men god mat fina presenter och den slutade med sleepover hemma hos Carolina för att vakna upp till hennes födelsedagsfrukost. 

Nytt år

 

Hejsan svejsan vad tiden går fort och här är jag i en annan del av världen. Jag vet att jag har varit mindre bra på att blogga men har helt enkelt inte haft tid eller ja använt tiden till andra saker än att sitta vid datorn. Det har hänt massor så jag kan inte berätta allt men ska försöka klämma fram några inlägg och bilder senare ikväll.

Nu är det ett nytt år 2013 och jag firade nyårsaftonen hemma hos Courtney med vanligt häng med några kompisar inget märkvärdigt men väldigt mysigt. Spenderade dagen i en pulkabacke och lärde Kansasborna hur man åker pulka på svenskt vis, hur man nu gör det?

Just nu sitter jag hemma och är lite sjuk… Sov i princip hela dagen igår men känner mig mycket bättre idag. Det är lite om mig och om hur jag mår, ska även säga att vi fortfarande har jullov och har det ända tills måndag skönt skönt. Kramar 


RSS 2.0