Vardags glädje

Kom på att vi faktiskt ska ut och resa i maj, inte allt för långt kvar! Yäs.
(weheartit.com)


En dag efter


Sushi

Igår ägnades kvällen åt att laga sushi med fint sällskap. Blev nästan förvånad över det bra resultatet, skulle kanske säga att det var den bästa sushi jag ätit. Mycket stolt över våran insats och funderar på att byta ut den vanliga fredags-tacosen till fredags-sushi, kan bli succé!


strö lite socker på mig

Om ungefär ett halvår är det min tur att upptäcka en helt ny kultur, ett het nytt land och nya vänner. Har massa funderingar och frågor, går inte en dag utana att jag tänker på det. Jag vill bara åka nu, nu, nu! Är så otroligt förväntansfull och jag ska göra den tiden till något speciellt.

LookBook


•••

Jag och Sandra blev bjudna på trerätters av fippe igår, har aldrig varit så mätt vilket mästerkock!! (dock hade han inte klarat efterrätten utan min hjälp.)


Järvsö-lördag

Ännu ett mobilinlägg så där efter några timmar i järvsöbacken, heligt med skidor ser fram emot mer åkning denna säsong! Ikväll har jag blivit bjuden på finmiddag, trevligt


Torsdag

Denna torsdag blev en torsdag i gävle. Innan träningen svängde vi in och blev bjudna på chailatte hos jennifer i nya lägenheten! Myspys!
Träningen gick hyfsat bra gillar verkligen att träna i gävle. Nu: bilåkning hem med choklad som belöning! Fin torsdag på er


~~

Sitter här på skolan alldeles för tidigt och tar tag i lite plugg som inte kommer hinnas med i helgen, ensam i NV-rummet wööhööö! (min fina röda krage får ni också se, lyckostar ni är idag ojojoj)


torsdag

(älskade stick it)
Hemma efter träningen som faktiskt gick ganska bra, kroppen kändes på topp och ett litet tagg inför helgens träning börjar infinna sig. Ne nu är det slut på träningsprat. Ska kolla på senaste avsnittet av stylisterna äta fil (åå vad gott det lät .. verkligen, verkligen) och sluta en bra dag på ett bra sätt. Tjaooo bella.

delar med mig av inspirations arkivet


some die young

Hej Hej och åter hej. Dagarna går, proven skrivs, träningarna tränas, jag tänker lite extra på usa dessa dagar och lyssnar mycket på Laleh!  Med en cool pose säger jag hejsvejs denna onsdag.

RSS 2.0