I HEART WEEKDAY

Vill spendera hela sparkassan inne på weekday!

pojken (flickan) med guldbyxorna

Nya i garderoben men jag vet inte riktigt om de får stanna än.. är tveksam! dock är dom sjukt coola men kanske inte jätte praktigska och satt inte perfekt. Hmm vi får se om jag festar till det med lite golden imorgon eller om dom ska lämnas tillbaka!

16:35

Gudars vad jag har lite att göra, bloggar ju cirka varje minut! Ville bara säga att efter att ha slutat innan tolv gick jag till farmor och farfar för övningskörning och småprat över en gofika!


Torsdag

Startar dagen men en kopp blåbärs-te och sätter mig snart på cykeln för att cykla till skolan i regnväder! Har dock bara en lektion idag vilket är otroligt skönt!
(ja eftersom det nu finna en app måste den ju utnyttjas)


Stay and defend

H&M - för varma sommardagar eller kanske kalla vinterkvällar.


Ur funktion


Min okäraste dator har krånglat i ungefär ett halvår och i går valde den att vara väldigt problematisk vid påslagning! Vi får se hur det går med detta problem. Å visst skulle det sitta mycket fint med en macbook..!

När jag var på väg till mitt bodycombat pass idag tänkta jag att det nu skulle vara väldigt trevligt om blogg.se kunde skaffa en app, vad ser jag inte då när jag går in på hemsidan?! Jo det finns nu en app för blogg.se, hur lämpligt?!

ph: emmylinnea.devote.se

nytt fristående

I fredags tog laget tåget till Gävle för att lära oss en nytt fristående.(en av grenarna man tävlar i innom truppgymnastik, en sorst dans)
Efter ett antal timmar i en gympasal sov vi över på gymnastikenshus och tillbringade även nästa dag i gympahallen. Är mycket nöjd över resultatet och nu är det bara lite hårdträning och sen kan vi börja tävla på det, alltid kul med nya saker!
Jag, Stina och emma han även med en timme på stan då vi stressade oss igenom hela H&M och såklart skulle jag hitta nått .. aja visar senare!
OCH ja Stina är med på alla bilder! tjao

space

Jag som många andra tycker det är dösnyggt med rymdiga motiv på kläder!! ett par rymd tights skulle verkligen passa bra i garderoben och tröjan (vänstra hörnet) har jag drömt om allt för många nätter. Rymden är väldigt interesant och coolers, ska ju faktigst läsa astronomi vilker passar utmärkt!

frukost

Jag tror jag prickade in nästan alla punkter som en bloggare ska ha med i en frukostbild, men vad ska man annars göra en morgon som denna när man vet att reste av dagen är ledig. Jag älskar studiedagar! Nu ska jag tillbaka till mig bok "A child called it" (veldans bra bok ska ni veta)

Just nu

Efter att ha sett Emil Elton på IDOLERS känner jag mej sjuuukt haajpaad och ska springa en mil!!!!!! Tjao

come away with me

ph: av mej från Schweiz
sommar, ledighet, värme och vänner ♥

Grattis Jenka


En dag efter men du fick ju iallafall ett grattis! Hoppas din dag igår var underbar, typ lika underbar som du! Och tack för en fin tillställning i fredags! .
Så nu önskar alltså jag den andra medlemmen i Kanadaslandslag ett mega grattis till dej din sjuka tjej.

Jag måste bara klämma in att jag saknar sommarkvällar, oplanerade sleepovers och Yran!

kramers till dej


SVART/SILVER

Ny svart/silvrig överdel som kommer från andrahand

Emma Fock

Emma Fock göll-tjejen som tjatar på mig ungefär varje dag att uppdatera min blogg även om jag gjort det 5ggr samma dag (händer aldrig men aja), Ja hon som har en Cp-arm som hon själv väljer att kalla den, hon som har sagt åt mig att klippa page ca.101010010ggr på en vecka.
Ja du förtjänar ett blogg inlägg gullfia (det var du som insisterade på det, hoppas det blev en överaskning hörru.....)

tiden vet att den vinner till sist

Nya fina skor som mamma köpte med sej hem från det exotiska landet England, gracias.

A world of fun

Klassiska Iphone bilder med instagram redigering. Ja vad ska jag mer säga om helgen än sittsår, pengaflöde, söta barn och sålda biljetter.

@biljettbåset

Jaha du har jag bara 3 av mina 13 timmar kvar i detta underbart mysiga billjettbås! Jag har under dagen lärt känna en rysk/rumänsk vet inte riktigt kille/man som har stått vid min sida alla 10 timmar .. Eller ja lärt känna och känna jag har kollat på när han skrattar åt småbarn som blir rädda när han blåser på dom i harrypotters del av tivolit! En mycket fin vänskap! Har även hunnit med två raster som går ut på att få i sej så mycket mat som möjligt och ja det har jag lyckats med galant! Nu: tillbaka till arbetet!

09-09-11

Ikväll börjar den traditionella så kallade marknan här i Hudiksvall, alla barn ruinerar sina föräldrar genom att åka ganska så värdelöra karuseller och köpa massvis med godis, föräldrarna strosar runt bland alla stånd och inhandlar de traditionellea kolorna, strumporna och orstarna! Ja så har det varit i 100år och kommer väl antagligen vara 100år till.
Men jag ska inte åka några karuseller utan mej kommer ni hitta i ett biljettbås för jag ska nämligen jobba nu i tre dagar framåt. Så vill ni ha tickets for free kom till mej..skämt!

+

Idag fick jag och antagligen hela min skola reda på något väldigt hemskt något som man inte vill tro på och som bara känns helt ofattbart. En kille som gick i 2:an har varit med om en tåg olycka och finns inte längre! Jag vill inte tro detta .. Att en person som har så mycket kvar att uppleva och göra av livet nu inte finns. Har suttit hemma och gråtit , först nu när jag kom hem från skolan kunde jag riktigt ta in det. Tänk om det hade varit nån i min klass? Tänk om det hade varit mina närmaste vänner? Tänk om det hade varit jag?  Det ända vi vet i livet är att det kommer förändras bruka min pappa säga! Och kanske är det ganska sant, vi vet inte när det kommer sluta men vi vet att vi kan göra något bra av det!  Men att den här pojken inte fick mer än 17 år att leva är orättvist, ja jag kan känna ilska och sorg och massa annat konstigt.. Jag kan inte fatta! Döden det är för stort för att förstå, för att ta in. Å tänk att vi bara kommer fortsätta leva medans andra försvinner, så kommer det alltid vara! Att vi om några veckor kanske inte kommer tänka på det här så mycket eftersom det inte var så nära mej det hände. Att vi kommer fortsätta klaga över för många glosor och att det är kallt ute.. Att vi inte fick den och den saken.. Förtsätta med onödiga blogginlägg.. När vissa skulle göra vad som helst för att ens få ha glosor. Det finns mycket att tänka på och mycket man inte förstår. Ja allt går vidare men att stanna upp och tänka kan nog aldrig skada ..   Jag vet att det här med att skriva inte är mitt bästa men jag kände att jag ville dela med mej!

gymnastikläger i gävle

Kom idag hem från en hel helg i gävles gymnastikhall! Nu när man äntligen får chansen att köra ut i grop förstår jag hur mycket det skulle ge att faktigst ha en bättre hall hemma i hudik, men vi får väl kämpa på i våran gamla goda hall som vi alltid gjort! Det är ju alltid en rolig händelse när Freddan slår ner en lampa eller så!
Jaja helgen slutade eller ja började med lite stukade fingrar.. men jag körde ändå vilket resulterade i ett tjockt, blått, fult, äckligt finger som jag hoppas läker inom en snar framtid! Men annars har helgen varit riktigt rolig och det känns i kroppen att träningsvärken imorogn inte kommer vara nådig!!

kolla till slutet

mycket fin film!

RSS 2.0