go ahead, jump!

Gårdagen bestod av uppvaknande hemma hos mig med fiiina tjejer, sen pizza och många timmar trampolin hoppning (tur att vi har kontroll?!?) med lite mer fint folk, mycket ruligt!!
Varför går helgen så snabbt jag menar det var ju nyss fredag och nu är det.. söndag fett ofett eller ska jag säga fett diet!

no last callBilden är tagen av fina Krickan i sommras, skulle inte sitta fel med en båttur till nån ö med grillning, sol och mys! Inte långt kvar snart sommar och snart HELG! FETT

BikBok.com

Tycker att bikbok fick till det litegran där fint värre! Vill ha vår NU med magtröja, jeans och skinnjacka!

walk in closet

Håller faktigst på att fixa en "walk in closet" hemma nu inte alls fel.. men tänkte bjuda på lite detaljbilder bara för att ni ska bli sugna på att se hela när det är helt klarre!
För det skulle ju kunna se ut hur som helst enligt dessa bilder...hehe jag vill också kunna se det klart innom en snar framtif, en tripp till ikea så ska det nog fixa sig!

2011.01.25

Bilden har jag snott (moaahahah) av sandryy

Dagen har bestått av en skoldag från 10.10 till 14.00 sååå ofett att våran sovmorgon till halv 12 försvunnit och istället blivit ersatt av Fysik A... Sen tog ialla fall jag, sandry och linört en sväng på donkas fett dä! Sen var det bara att tagga för träning!! Adiós amigos


waiting on the world to change


NEW! från size8!!

A man walks down the street

En Alva..en Malva..en tur på stan.. en ny tröja..en lång fika.. två cheesburgare.. bromanbacken..en hög med ruliga tjejer..modevisning..en fet torsdag!

hang with me

ph, jag (kanske märker att det är brist på bilder.. så sommararkivet får hjälpa till)

Alltid lika mysigt att ta en sväng till grannen såhär en vardagskväll! Mys och prat på helenedalsvägen var det som gällde ikväll, mycket behövligt!

det var jag

ph: moi
Asså jag lovar jag har haft en bra helg..
Allt rullar på skolan, träning och ja sen han man inte så mycket mer.. men inget att klaga över! Efter en trampolin träning ska jag nu ta tag i min plugghög!
(Lovisa det var bara för din skull jag orkade skriva detta ganska tråkiga inlägg men det var i allafall nått..)

don´t look back in anger

Sista dagen på lovet, känns inte bra men lovet hare iallfall varit riktigt bra... men nu ska jag ta vara av de sista tinmmarna med te, godis, lite serier och kanske att det fixas en nya bloggdesign! wooowoo

update: så nu har jag börjat lite på en ny design men mycket kvar att fixa! godnatt!!

krunegård

Har spenderat ett antal timmar med denna killes musik i öronen de senaste åren! Jag tycket verkligen att han är grym och älskar hans texter! Att jag har sett honom live på yran gör verkligen inte saken sämre!

idatjugoår

Foto: ida östlin
Lite bilder som ida tog på mig för ett tagsedan! Duktig tjej det där och vet ni vad hon fyllde 20år för två dagar sedan (eller vad det blir) GRATTIS IDA!!! <3 puss på dig!!

2011

Med en orginell rubrik vill jag säga gott nytt år till er alla! Jag måste säg att mitt nyår var riktigt bra, tack för det! Nu hoppas vi på en bra fortsättning på 2011 och en sista bra vecka på lovet!

RSS 2.0