_


i natt jag drömde något som


Glömde att jag även köpt denna kofta på Monki! gillar den starkt

innan vi faller

Det blev ennu ett colage! Detta ät alltså min fångst som fick följa med hem från storstan, är super nöjd med allt och jag hittade till och med en nyårsklänning ( den svarta med en arm). Mellandagsrea kan vara guds gåva till människan eller nått! godnatt sovgott!

huvudstaden

bilde tagna av mig och min kära syster.
Har haft 3 mysiga dagar i stockholm! Det har blivit mycket shopping, fika, filmtittande och mat! Vi träffade även daniel, tim-joel och elinor från ung och bortskämd inne på ginatricot (!!) hihi riktigt coolt!!
Ett bra sätt att starta denna vecka på, men nu laddar vi inför nyår! fett

river en vacker dröm

bilder från två olika stockholms besök!
Imorgon kl.06.45 drar jag till huvudstaden för att spendera alla mina pengar på mellandagsrean, ska bli riktigt skönt att komma iväg lite!

glida runt, hänga runt, låna pengar

En fett rolig dag har jag haft med min vän Alva!! Skottning (!!), hanbollscup som det inte blev så mycket av eftersom vi kom när det var slut, paraply promenad, fika på jambo, systrar i jeans och en riktigt god middag! puss på dig

dan före dopparedan


lånat filmen av Stina! grymt kulT hade vi!

2010-12-24


vill önska er alla en god jul! min har varit riktigt mysigt nu ska jag njuta av alla julklappar och kännslan av att det är lov i två veckor till!!


vi yrade

åå yran!! Skulle inte tacka nej till att at en trip till Östersund och hälsa på min underbara vän Klara!! puss på dig!

orken?

nån gammal från arkivet.
HAr ingen ork att plugga.. skulle bara villja sova ända tills loven men nej nu kör vi på men raportskrivande, tyskaglosor och svenska...eller?

luminary ones

lite sommar fealing!
längesedan sist måste jag säga. Idag har jag inte mått tipp topp känner att huvudvärk, halsont och illamående börjar smyga sig på.. Inte KUL inte KUL. Får se hur mycket jag bloggar nu framöver kasnke känner mig meeega pepp på att blogga eller lite mindre meega pepp, det återstår att se. Tjarå!

GRATTIS KURIKU

Idag fyller denna OTROLIGA, COOLA, SNYGGA, ROLIGA, BÄSTIGA TJEJEN ÅR! GRATTIS KRICKAN OCH HOPPAS DU FÅR EN GRYM DAG! <3 <3 <3 <3 <3 puss å kram

dreggel

det gör mig knäsvag! Här & här

RSS 2.0