animals from H&Mi dag kom hade mamma äntligen hämtat ut h&m paketet jag är riktigt glad över min tröja/tunika och leokofta

29 april 2009


tights-gina, väska-lindex, shorts-avklippta jeans, tröja-jc, halsband-hollywoodhar inte bloggat på ett tag har haft prov och så men då här såg jag i alla fall ut i dag.

kram

och sommaren var änligen i hudiksvall...

...eller? det har i alla fall varit några riktigt varma dagar nu. När man har kunnat gå i klanning och bara ben.Har hunnit med en mjukglass på möljen med cissi. "uppvisningen" gick ganska bra ni var vell och kollade. I dag var det match mot iggesund/njutånger och vi vann.. men nu måste jag plugga no prov på tisdag.

kram

elins present

elin fick att gå på konsert i present lite avundsjuk blir man men hon hade det i alla fall kul :)

kom till guldsmeden 12.00 eller 13.30 lördag...

...så får ni se jag och min trupp köra lite earfloor och dansa. (vänta er inte för mycket av mig jag har inte tränat på earflooret många gånger) vi får se hur det går..

kram

Hiab 12.30

i dag var halva klassen på besök hos hiab. De visade oss runt det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara. efteråt gick vi hem till mig och hoppade studsmatta sen tillbaka till skolan och teknik.( jag har börjat lägga upp lite av vad jag har på mig varje dag, tängte testa det ett tag eftersom jag gillar kläder)

kram

09-04-22


linne & skjorta H&M, Tights - sytt själv, solisar- indiska

sametstights (de jag gjort i slöjden) / jag i dag


sametstightsen jag gjorde på slöjden


new york tröja, tights, shorts

.idagharvaritenganskabradag

idag har jag gjort so-prov och det djick ganska bra. efter skolan var det träning och sen åkta jag till cissi och vi hoppade och hade riktigt kul.. tack för det cissi.

kram

franska revolutionen

idag har jag pluggat hela dagen därför blir det bara ett snabbt inlägg. Nu är jag klar med mina sametstights på släjden de blev ganska bra de skulle ha varit lite längre men men (bild kommer). Idag kom sanna hem från thailand ska bli så kul och träffa henne i morgon♥

Kram

g-r-a-t-t-i-s

jag kan inte fatta att min  söta lillasyster är hela sex år. Men så är det så jag vill bara säga grattis till världens sötaste syster.

kram

svart + nitar

   dagens köp:                                                                       

solisar: Indiska , tights: ginatricot , nitkjol: ginatricot


vemdalen

igår kom vi hem från vemdalen så här kommer lite bilder fast jag trodde att jag hade tappat bort kameran fast sista dagen hittade jag den i väskan så det blev lite kort i alla fall.


vi testade det nya rullbandet. (jag är inte med på bilden)


jag köpte en ny skidjacka :)


det blev slalom  och längd ( väsla upp till jaktstugan)

här spenderades också ganska mycket tid. Lite brunare blev jag i allafall ;)

Grattis selma

i går fyllde världens bästa selma år och hon hade middag med spel och film hemma hos henne en riktigt mysig kväll.  Lovet har varit lungt och i morgon åker jag tilll vemdalen och åker skidor hoppas det blir fint väder. annars får jag vell sitta inne och läsa utvandrarna hela veckan -.- så det blir alltså inget bloggande till veckan.. eller kanske jag lyckas hitta nån data vi får se. ha det så bra på lovet.

kram

Yessss!!!

nu är studsmattan uppe och vi vann matchen med 7-0 i dag, det är påsklov vad mer kan man begära av livet. hoppas ni mår lika bra som jag ..

kram

tre3tre3tre3tre3tre3

       
 JC barn - 29 kr                                            JC herr - 49 krgina tricot - 199kr


det här köpptes i helgen allt på rea : )

Eva & Adam

nu håller jag på att städa garderoben som ser ut som ett bombnedslag. Jag har nyss tränar gympa och halv 4 ska jag på fotboll. I går var jag med selma och krickan och kollade på eva och adam kan va den bästa filmen/serien som finns : )
och i fredas köpte jag en kavaj/jacka och 2 T-shirts bilder kommer men nu ska jag fortsätta städa :/


engelskatyskaengelskatyska

i dag blir det ingen träning så jag tror jag ska ut och springa med pappa och sen blir det plugg engelska och tyska.och i dag har jag gjort Hk provet det gick ganska bra tror jag. det blev ett väldigt snabbt onsdags inlägg.

RSS 2.0